2777
2789
عنوان

چالشش2

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 41 پست
دنیای بدون عمه هام و اینکه ی روزی مامانم بدون نیش وکنایه های اون دوتا عمه زندگی کنهواقعا این برام شد ...

😂😂😂😂😂وای از این عمه ها

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارا شکر

انشاالله اون روز برای همه مون پیش بیاد ✨️

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

آرزوم بود از اون روز به بعد دیگه یه کار اداری داشته باشم صبح تا ظهر، بچه م پیش خودم باشه، طول هفته هم دو یا سه بار بعد از ظهرها برم پرورشگاه ها ببینم علایق بچه ها چیه ؟ چه کاری میتونم براشون انجام بدم چی بهشون یاد بدم و ... 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

😂😂😂😂😂وای از این عمه ها

ببین خون مامانمو کردن تو شیشه

اگه برات تریف کنم تا خود صب پا ب پام زارمیزنی

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

دنیای بدون عمه هام و اینکه ی روزی مامانم بدون نیش وکنایه های اون دوتا عمه زندگی کنهواقعا این برام شد ...

انشالله که همیشه در خوشبختی و موفقیت غوطه ور بشید

با فکرت پیش برو نه با حرف مردم

اون که ارزو نیست باپشت کارت قبول میشی انشالله

🥺💔چرا واقعا من تمام تلاشم رو کردم برای قبولی تنها امیدم اینه ک قبول شم و مهاجرت کنم 

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

ببین خون مامانمو کردن تو شیشهاگه برات تریف کنم تا خود صب پا ب پام زارمیزنی

خودمم ازین عمه ها دارم ولی از ترس بابام جرعت نمیکنن

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

انشالله که همیشه در خوشبختی و موفقیت غوطه ور بشید

ممنونم🙏

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

خودمم ازین عمه ها دارم ولی از ترس بابام جرعت نمیکنن

متاسفانه پدرم پشت خاهراشه تا مامان مظلومم

خدایا همه را از دست بدخواهان نجات بده

ان شاالله🤲

الهی عزیزم مادرت چقد سختی میکشع

خیلیییی

بعد فکن خودش ی زن ساده مظلوم از اینا ک کینه ی هیچکسو ب دل نمیگیره 

خیلییییبعد فکن خودش ی زن ساده مظلوم از اینا ک کینه ی هیچکسو ب دل نمیگیره

مظلوم ظالم سازه عزیزم همیشه خوب بودن خوب نیست