2777
2789
عنوان

چه جوریه که بعضی خونه ها انقدر بوی خوبی میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 46 پست
چه جالبعودهای دست ساز زیاد گرفتم و استفاده میکنم ولی خوشبو کننده تو جارو برقی ایده خوبیه ممنون

😍😘❤️

سلام دوستان جدید الورود نیستم از سال ۹۶ عضو شدم ولی هر بار به لطف نی نی یار تعلیق شدم بعدش خواننده ی خاموش بودم تا دوباره عضو جدید شدم ممنون که رو مخ نمیرید تازه عضو شده نمیکنید از درک و فهم و شعور بالاتون سپاسگزارم 

من با اینکه سعی میکنم بهترین برندهارو بگیرم ولی بوش زود میره همون لحظه که لباسارو از ماشین خارج میکن ...

من یبار اینستا دیدم دختره مایع نرم کننده که خیلی بو داره رو با اب قاطی کرد و روی پرده ها و مبلا اسپری کرد

نمیدونم اگه وسایلو خراب نمیکنه استفاده کن

البته قبلش از چت جی بی تی بپرس

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار اینستا دیدم دختره مایع نرم کننده که خیلی بو داره رو با اب قاطی کرد و روی پرده ها و مبلا اسپر ...

اره تو اینستاگرام از این ترفندا دیدم 

به قول شما باید ببینیم یه وقت وسایل رو خراب نکنه

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
اره تو اینستاگرام از این ترفندا دیدم به قول شما باید ببینیم یه وقت وسایل رو خراب نکنه

منم دلم میخاد خونم خوش بو شه

مایع های خوش بو استفاده میکنم 

ولی بنظرم از این نیس

حتما ی اسپری مارک خوب استفاده میکنه

منم دلم میخاد خونم خوش بو شهمایع های خوش بو استفاده میکنم ولی بنظرم از این نیسحتما ی اسپری مارک خوب ...

خونمو پر از اسپری و خوشبو کننده 

ولی همشون بوش بعد از یه مدت میره

خونه همیایه ما بوش همیشه و در هر حالی هست 

من خودم اصلا دوست ندارم خونم و وسایلم بوی غذا بگیره

وقتایی هم که اشپزی میکنم هم پنجره رو باز میکنم هم هود رو روشن میکنم و هم کولر میزنم که بو خارج بشه

منم دلم میخاد خونم خوش بو شهمایع های خوش بو استفاده میکنم ولی بنظرم از این نیسحتما ی اسپری مارک خوب ...

بعضی خونه ها بوی قرمه سبزی و فلافل میدن 🤦🏻‍♀️

یکی از کاربرا گفت احتمالا کم اشپزی میکنه 

درست گفت این همسایمون خیلی کم اشپزی میکنه 

عکس دارین ازش بفرستین؟

این مارک جدیدشه بوی گل نیلوفر ابی میده 

مارک دیگه داره انبه اون خیلی خیلی خوشبوعه 

تو سرویس تو حموم تو پذیرایی اگه هررایحه اشو بزاری واقعا فضای خونه تا ۳ماه خوشبوعه

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

این مارک جدیدشه بوی گل نیلوفر ابی میده مارک دیگه داره انبه اون خیلی خیلی خوشبوعه تو سرویس تو حموم تو ...

ممنون عزیزم ♥️