2777
2789
عنوان

چه جوریه که بعضی خونه ها انقدر بوی خوبی میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 46 پست
جدی؟اخه مایع لباسشویی که زود بوش میره

همه چی رو باهاش میشوره،حتی پتوها و روبالشتی و هرچیزی..یه بار بهش لباس قرض دادم،بعدش که به‌م برگردوند با مایع لباسشویی شسته بودم،لباس ها دقیقا بوس خونه‌شون رو میداد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبو کننده ایفلبعضی مایع لباسشویی ها هم خوشبو هستنمادرشوعرم خوشبو کننده هوا یوموش می‌کنه اونم عالی ...

ایفل گرفتم زود تموم میشه

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

خوشبو کننده اصل ایفل به شدت اثر میزاره عصاره ی وانیل یا رایحه ی پرتقال توی جاروبرقی قسمتی که پد داره خیلی تاثیر داره عود با عطر گلهای همیشه بهار عزیزم اینها چیزایی که خودم استفاده میکنم

سلام دوستان جدید الورود نیستم از سال ۹۶ عضو شدم ولی هر بار به لطف نی نی یار تعلیق شدم بعدش خواننده ی خاموش بودم تا دوباره عضو جدید شدم ممنون که رو مخ نمیرید تازه عضو شده نمیکنید از درک و فهم و شعور بالاتون سپاسگزارم 

روم نمیشه 🤦🏻‍♀️

رو شدن نداره که

یبار دیدیش بگو همیشه بوی خوب از خونتون میاد ، خوشبو کننده استفاده میکنید؟

اضطراب اجتماعی همینطوری از بین میره، با ادما حرف بزن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
غذا کم درست میکننپختنی کلا کم دارندهمیشه و همیشه ادکلن میزننخوشبو کننده هوا، خوشبو کننده توالت و شیش ...

اره ایشونم کم غذا میپزه 

منم ی خونه اینجوری رفتم همیشه بو خوب میده ولی بقول همون دوستمون بوی مایع لباسشویی و کلا شوینده هاش ب ...

من با اینکه سعی میکنم بهترین برندهارو بگیرم ولی بوش زود میره 

همون لحظه که لباسارو از ماشین خارج میکنم فقط بو دارن

من با اینکه سعی میکنم بهترین برندهارو بگیرم ولی بوش زود میره همون لحظه که لباسارو از ماشین خارج میکن ...

ایشون تو حموم تو کابینت کلا شوینده جات زیاد داره فکر کنم بوش میاد بیرون

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️

همه چی رو باهاش میشوره،حتی پتوها و روبالشتی و هرچیزی..یه بار بهش لباس قرض دادم،بعدش که به‌م برگردوند ...

پس همینه 

اونم بوی خونش مثل امضاش شده

انگار این بو خاص خودشه 😍

خوشبو کننده اصل ایفل به شدت اثر میزاره عصاره ی وانیل یا رایحه ی پرتقال توی جاروبرقی قسمتی که پد داره ...

چه جالب

عودهای دست ساز زیاد گرفتم و استفاده میکنم ولی خوشبو کننده تو جارو برقی ایده خوبیه 

ممنون