2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری حرف دیگران برام مهم نباشه ؟حتی خانواده ام

باید پخته تر بشی نسبت به زندگی 

باید بفهمی تو یک روز پیر میشی و  اون وقت اونا حسرت های تو رو گردن نمیگرن اونا فوقش تا یک یا دوسال راجبش حرف میزنن بعدش نمیدونن اصلا کی هستی

حرف بقیه 

منظور از بقیه چه کسایی چه کسانی هستند

از صبح تو جامعه با افراد مختلف با پادکست‌های مختلف با ویدیوهای مختلف در ارتباط هستیم که بعضی از حرف‌ها بعضی از رفتارها یک پیغامی به ما می‌رسونند برای ما راهگشایند منظورت از بقیه چیه

عزیزم منم نصیحت کن کسی که هیچ نداره وشکست خوردم

عزیزم شکست مقدمه پیروزی و این شعار نیست

یادت باشه تو بچه بودی هیچی نداشتی نه زبان بلد بودی نه قدرت اختیار نه طرز راه رفتن نه خواندن و نوشتن هیچیییی

ولی تلاش کردی و یاد گرفتی وقتی نمیتونستی راه بری کسی نمی‌گفت حتما نمیتونه و استعداد نداره میگفتن کم کم یاد بگیره 

تو زندگی الانت هم همینطوری باش

حرف بقیه منظور از بقیه چه کسایی چه کسانی هستند از صبح تو جامعه با افراد مختلف با پادکست‌های مختلف با ...

یعنی اینکه یکی بگه تو نمیتونی برام مهم نیست

یا اینکه یکی بگه الان بری کلاس پیانو یا زبان که چی برام مهم نیست

اینکه مردم راجبش چه طرز فکری بکنن مهم نیست