2777
2789

دوست داشتن و محبت رو درک میکنن؟

ما خیلی سگمون رو دوست داریم خیلی بغلش میکنیم بوسش میکنیم نازش میکنیم ولی یکسری مربی ها میگن سگا از بغل شدن متنفرن اصلا تو ذاتشون نیست و باعث میشه پرخاشگر بشن 🥲

خیلی دوسش دارم کاش میدونست و میفهمید چقدر دوسش دارم 😭

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره همشون میفهمن

واقعا؟ شما دیدین یا داشتین؟

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

از خیلی از آدما بیشتر می‌فهمن

گربه حیاط ما سه تا بچه کوچیک داشت، از تو خیابون یه بچه گربه بدون مامان هم پیدا کردیم... با کلی استرس با مامان گربه‌ آشناش کردم، اولش پسش می‌زد و میزد تو سرش

بهش گفتم جون هر کی دوست داری به اینم شیر بده کوچیکه مامان نداره، کلی باهاش حرف زدم

فرداش دیدم اونم داره با بقیه بچه‌ها شیر می‌خوره، تازه مامانه لیسشم زد و تمیزش کرد🥹😭 به سرپرستی گرفتش

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

از خیلی از آدما بیشتر می‌فهمنگربه حیاط ما سه تا بچه کوچیک داشت، از تو خیابون یه بچه گربه بدون مامان ...

عزیزم 😭 واسه من خیلی کوچیکه نمیدونم میفهمه یا اونم دوست داره منو فقط هرجا میرم باهام میاد کنارم میخوابه

عزیزم 😭 واسه من خیلی کوچیکه نمیدونم میفهمه یا اونم دوست داره منو فقط هرجا میرم باهام میاد کنارم میخ ...

سگ هم خیلی می‌فهمه

کلا سگ و گربه بیش از حد باهوش و احساساتی‌ان

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

دیدم همشون حس دارن مستند نگاه کنی میبینی حس دوست داشتن ،حسودی هم دارن

حسودی که دارن داداش من چند روز اومده بود خونمون این فسقلی حسودیش شده بود احساس میکرد رقیبش شده لج بود باهاش 😂