2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم ما یه همسایه داشتیم دم در دستشویی میخابید کلا ، خیلییی آب می‌خورد ، یک پوستیییی دااااشت یک ...

جدی میگییی؟! یعنی مثلاً خودش می‌گفت چون آب زیاد می‌خورم؟! 

منم خوردم تاثیری جز دشویی نداشت😭

جدی میگییی؟! یعنی مثلاً خودش می‌گفت چون آب زیاد می‌خورم؟! منم خوردم تاثیری جز دشویی نداشت😭

آره بخاطر آب خوردن زیاد بود ، خیلی دستشویی می‌رفت ولی می‌گفت میصرفه دوستم میدرخشه

من دو تا چیه قبلا می‌خوردم الان مگر اینکه بخوام از تشنگی خفه شم اونم یه جرعه😂چقدر زیاد

به مامانم میگم نمیتونم آب بخورم میگه آب از رو گل می‌ره ، میا خیلی غذا بخوری ، من کلا اعتصابم

به مامانم میگم نمیتونم آب بخورم میگه آب از رو گل می‌ره ، میا خیلی غذا بخوری ، من کلا اعتصابم

چقدر مامانت درست میگه بنده خدا 

منم همینجورم لاغر خشک ، می‌خوام قرص سیپرو بخورم با اینکه مضره

عه تورو خدا؟ چ قرصیه به منم بگووو

میگن چاق می‌کنه یا اشتها آور هست 

اسمش سیپروهپتادین هست ولی توصیه می‌کنم اصلا اصلا نخوری چون کورتون داره به کبد آسیب می‌زنه ، وحشتناک خوابت می‌گیره یکی از کاربرای اینجا می‌گفت من برای حساسیت خوردم ( در اصل قرص حساسیت هست ) 

می‌گفت تا دو روز خواب بودم 

و پوکی استخوان هم داره 

ولی من مجبورم خب خیلی لاغر شدم طب سنتی هم رفتم بهم آرد سنجد داد گفت بریز تو شیر گرم یه قاشق بخور