2777
2789

هر چی باشه بارش میکنم. خیلی بی لول و بی کلاس میشم تو این حالت .نمیدونم چیکار کنم اصلاا دست خودم نیست.مثلا به همکارم گفتم چرا این کارو انجام نمیدی گفته دوست ندارم تو کی هستی منم بهش گفتم وقتی یه بی سواد الدنگ با پارتی میارن سرکار بهتر از این نمیشه. کلا اعصاب خودمو الکی الکی بهم ریختم و کلا متاسفانه دست خودم نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر رو داری خداییش،من نهایتا بیام زیر دوش فحش بدم به بقیه.

چطوری میتونی در لحظه استرسی نشی و حرفتو بزنی؟

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

اصلا درست نیست وقتی آدمای اینجوری دورته خلوت کن کات کن درکنار ادب جواب کارشونو دادی نه ناراحت حرفی که در فرهنگ خانواده ت نیست دادی هم میشینی ای داد کاش فشو نمیدادم حداقلش کات میکردم هم طرف شرمنده حرفاش میشد هم من با افتخار سرم بالاشت 

اصلا درست نیست وقتی آدمای اینجوری دورته خلوت کن کات کن درکنار ادب جواب کارشونو دادی نه ناراحت حرفی ک ...

این فرد اصلا یه اوباشه در اصل. اهل فهمیدن نیست. اصلا اون که لایقشه همه چی .ولی من نباید دهن به دهن میشدم باش

نه ببین اقا بود منم وظیفشو ازش خواستم.

کلا چه خانوم چه اقا مهم نباشه طرز حرف و بیانش موقع توهین حالت بیخیالی تو صورتش نگاه کن بگو تموم شد تاثییر گدار بود باعی تموم شد

این فرد اصلا یه اوباشه در اصل. اهل فهمیدن نیست. اصلا اون که لایقشه همه چی .ولی من نباید دهن به دهن م ...

شما با اوباش چه صنمته !!اصلا نباید خمکلام شی باش چه برسه جواب بدی