2777
2789
عنوان

وقتی کسی بهم بی احترامی میکنه عقده ای میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید سن و سالت به زمان به هم ریختن هورمونها رسیده ، سندروم پیش از قاعدگی داری. 

اسمش پیش از قاعدگی است اما در کل ماه هست. اغلب تو این حال دنبال کسی میگردی باهاش دعوا کنی. 

ممکنه هم مزاج صفراوی ات غلبه پیدا کرده ، این افراد فقط دعوا می کنند و جواب بقیه رو با عصبانیت میدن. 

محل نده مثل یه خانوم با کلاس پر ابهت از کنارش رد شو تموم

میدونه من خودم به لحاظ روحی بیمارم. آغازکننده بی احترامی نیستم ولی عکس العمل پرخاشگرانه دارم دیدگاهمم این نیست ولی اون لحظه اصلا کل بدنم میلرزه و باید واکنش نشون بدم تا اروم شم. نمیدونم واقعا چه کنم

شاید سن و سالت به زمان به هم ریختن هورمونها رسیده ، سندروم پیش از قاعدگی داری. اسمش پیش از قاعدگی اس ...

اصلا با کسی با تندی حرف نمیزنم مگر اینکه حرفی بهم بربخوره. همیشه هم جواب نمیدم اما بعضی وقتا گند میزنم به همه چی

اصلا با کسی با تندی حرف نمیزنم مگر اینکه حرفی بهم بربخوره. همیشه هم جواب نمیدم اما بعضی وقتا گند میز ...

اول علتش باید پیدا بشه تا بری دنبال راه حل . جسمی است یا روحی ؟

اگر تقصیر از تو نیست ، نباید ناراحت بشی ، فکر کن با گوسفند طرفی . اگه الاغ لگد بزنه آدمو ناراحت میکنه ولی تو فایده نداره بهش لگد بزنی. وگرنه میشی عین اون.

روی خودت کار کن. انشاالله کنترل زبونت را با تمرین دستت میگیری. 

میدونه من خودم به لحاظ روحی بیمارم. آغازکننده بی احترامی نیستم ولی عکس العمل پرخاشگرانه دارم دیدگاهم ...

تو این کاری که من میگم‌بکن تا عادت رفتاریت تغییر کنه خودت بیشتر به آرامش می رسی

منم اینجوریم. تو دعوا بدترین ورژن خودم هستم و هر چی حرف تو دلمه میگم. ما اینجوری پل های پشت سرمون خراب میکنیم. طرف مقابل اگه غریبه باشه شاید اهمیتی نداشته باشه ولی همکار، دوست، همسایه، فامیل و خانواده فرق دارن. آدم مدام باهاشون چشم تو چشم میشه. همیشه اینو به خودت یادآوری کن که نباید یهو همه چی رو خراب کنم