2777
2789

قیمت سکه تمام امامی غیر بانکی چند شده هفته پیش صد فروختم یعنی فااااااک😭😭😭

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

چشمام درست میبینه ۱۱۸ شده اره؟؟؟

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۱۷ شده

واااای اونقدر به پول احتیاج داشتم ودارم که نگو کاش زود نمیفروختم کاااش ۱۷ تومن کلی از مشکلاتمو حل میکرد

118 میلیون

شتتتت تا دیروز که ۱۰۳ بود یه روزه اینقدر کشید بالا

اون ۱۰۰ مشکلاتت حل نکرد؟

نه برا جهیزیه فروختم هنوز کلیی کم دارم با ۱۷ میشد چند تا تیکه دیگه از وسیله هامو بخرم😭

واااای اونقدر به پول احتیاج داشتم ودارم که نگو کاش زود نمیفروختم کاااش ۱۷ تومن کلی از مشکلاتمو حل می ...

هی جا من باشی چکار می‌کنی 

الان باید یک میلیارد و ۸۰۰ نهصد سود میکردم

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

ولش 

من‌چی بگم برای خونه مجبور شدم موقعی که 70 میلیون بود بفروشم 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی