2777
2789
عنوان

کاش دهه شصتی بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دهه هشتاد همچی بچشم دید دهه شصتیا بهترین موقعیت رو برای پیشرفت داشتن حیف شدیم دو شیفت سر کاریم و باز ...

داری میگی موقعیت پس همه نداشتن اون موقع دانشگاه رفتن سخت بود تورم انقد نبوذ ولی حقوقا هم چندرغاز بودن بعد دهه هشتاد بیست ساله بودیم چه پیشرفتی بچه بیست ساله داره دهه چهل و پنجاه بهترین شرایط داشتن واسه پیشرفت 

توقع رنج است 

ربطی به دهه تولد نداره عزیزم 

آدما توی ۳۰ تا ۴۰ سالگی قطعا با اعتماد به نفس تر و شادتر و موفق ترن به نسبت ۲۰ سالگی 

۲۰ سالگی اوج سردرگمیه آدماست

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
داری میگی موقعیت پس همه نداشتن اون موقع دانشگاه رفتن سخت بود تورم انقد نبوذ ولی حقوقا هم چندرغاز بود ...

اتفاقا من کنکور مامانم اینارو میبینم خیلی ساده بود 

کار بود 

موقعیت برای پیشرفت فراوون 

گرونی نبود 

پسرای دهه شصت اهل زندگی نبودن اگه میبینی مجردن الان نه بخاطر مسائل مالیه بخاطر پر توقع بودنشونه دنبال دختر هشتادی و حتی نودین 

همیشه میگم کاش زمان بهتری بدنیا میومدم 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

جدا کردن آدمها بر اساس یه فاکتور مثل متولد چه سالی بودن، کجایی بودن و ..‌ اشتباه و کلی گویی هست

وقتی ایدولوژی و افکار یه ملت اشتباه هست، بیشتر آدمهای اون ملت آسیب میبینن و یه عده رانتی میان بالا

حالا من دهه ۶۰ هستم هم حسود دیدم ، هم ..

شما رو کتاب شیخ زائد رو بخون ، ببین چطور با یه فکر و ایدولوژی درست، بیابان خدا رو تبدیل به بهترین و ثروتمندترین جای دنیا کرده

برو راجع به مجاهدین خلق هم کتاب بخون ، ببین با یه ایدولوژی چطور هم خودشون و هم یه کشور رو نابود و از مسیر توسعه جدا کردن

از آدما فاصله بگیر فقط خیلی محسوس نباشه که بهت بگن مردم گریزمنظورم زیاد باهاشون صمیمی نباش درد دل نک ...

چشم عزیز دلم 

ولی میشه یکم توضیح بدی دقیقا چطوری فاصله بگیرم چیکارا کنم؟

داری میگی موقعیت پس همه نداشتن اون موقع دانشگاه رفتن سخت بود تورم انقد نبوذ ولی حقوقا هم چندرغاز بود ...

یادمه مامانم سال نود معلم بود حقوقش ششصد تومن بود 

اونموقع اکه حقوقا کم بود قیمتا هم پایین بود 

خرج پنجتا بچه رو میداد مامانم 

طلا می‌خرید 

پس انداز میکرد 

خرج خورد و خوراک و لباس و... مارو میداد 

الان حقوقا پایین دو شیفت کار میکنی برای نه تومن نهایتا دوازده تومن 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

اتفاقا من کنکور مامانم اینارو میبینم خیلی ساده بود کار بود موقعیت برای پیشرفت فراوون گرونی نبود پسرا ...

کنکور ساده بود ولی ورودی زیاد بود پر جمعیت بودیم انقد کلاس کنکور و کتاب اموزشی در دسترس نبود معلم ها هم تحصیلات قدیم تدریس جدید بلد نبودن اون موقع هم استخدامی سخت بود تو اون دوران تبودید چهار تا چیز تو مجازی شنیدید ما اوندوران زندگی کردیم ستم های خودش داشت 

توقع رنج است 

کنکور ساده بود ولی ورودی زیاد بود پر جمعیت بودیم انقد کلاس کنکور و کتاب اموزشی در دسترس نبود معلم ها ...

ای داد 

میدونی ما مجازی خوردیم مافیا اومد وسط صندلی میفروشن سوال میفروشن هزار و ی بدبختی 

دیگه تو این مملکت پول داشته باشی برنده ای نداشته باشی روز به روز بدبخت تر میشی 

اینهمه درس خوندم تهش چی شد؟

هیچی بخدا همکلاسیای تنبلم رفتن ترکیه و اوکراین و... دندون و پزشکی میخونن