2777
2789

به شدت کمبود محبت دارم هیچ وقت توسط خانواده ام دیده نشدم 

باعث شده همش درحال این باشه که خودم در کار در دانشگاه همه جا پایین بگیرم یا نتونم صمیمی بشم این باعث شده که زجر بکشم 

بیشترینش از جانب مادرمه که قضایاش تو تاپیک هام هست

روانشناس رفتم گفت مشکل از مادرمه و تا اون درمان نشه هیچ اتفاقی نمیوفته

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون چه روانشناسی بوده دیگه

ببین می گه مرجع مشکلاتی که برات به وجود اومده مادرته این مرجع باید درمان بشه وگرنه هرچقدرم روی خودت کار کنی بازم زخم می خوری

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
خودتو دوست داشته باش

نمی شه به خدا نمی شه اگر یه چیزی بگم باورت نمی شه 

من میکاپ بلدم انجام بدم درحد اونی که ارایشگاه می ری 3 تومن ازت می گیره 

بعد برای خالم انجام دادم خالم فیس و افاده ای هست اشک من دراورد گریه کردم التماس کردم نشوره 

چرا ؟ چون خانم در حد ضدافتاب ارایش کرده بود و نمی دونست میکاپ ارایشگاه کرمش مثل ضدافتاب نیست وباید خوب کاور کنه

بیشتر روی خود شناسی و خود اگاهی کار کن بهتر میشه وضعیتت

کار کردم اما اون حفره ی درونم یهو تو روابط سرباز می کنه 

باور کن منم مثل شما بودم روی عزت نفس و اعتماد بنفس کار کردم و تونستم پشت سر بزارم و خطا نکنم

ببین منم خیلی فرصت خطا داشتم و دارم اما پام کج نذاشتم به خاطر اعتقاداتم 

اما تو روابط کاری و تحصیلی به شدت کم شان هستم و بارها خورد شدم

ببین منم خیلی فرصت خطا داشتم و دارم اما پام کج نذاشتم به خاطر اعتقاداتم اما تو روابط کاری و تحصیلی ب ...

خب من منظورم علاوه بر صحبتای شما اینم هست که این مشکل باعث نشه یه انتخاب بد کنم

چون بد تررر میشه

تو اتاقت بنویس و بچسبون(جلوی چشمت)

هدف هات

ارزوهات به ترتیب

و مهمتر از همه( تواناییهات)

امتحان کنی ضرر نداره

جواب میگیری

🧔اقا هستم
خب من منظورم علاوه بر صحبتای شما اینم هست که این مشکل باعث نشه یه انتخاب بد کنمچون بد تررر میشهتو ات ...

امتحانش کردم من ته هدف و تلاش و کلاس و اینا رو رفتم 

یه خلا تو وجودمه !! شایدم به خاطر جنسیتمه شما درک نمی کنید

خب من منظورم علاوه بر صحبتای شما اینم هست که این مشکل باعث نشه یه انتخاب بد کنمچون بد تررر میشهتو ات ...

امتحانش کردم من ته هدف و تلاش و کلاس و اینا رو رفتم 

یه خلا تو وجودمه !! شایدم به خاطر جنسیتمه شما درک نمی کنید

امتحانش کردم من ته هدف و تلاش و کلاس و اینا رو رفتم یه خلا تو وجودمه !! شایدم به خاطر جنسیتمه شما در ...

من مجردکه بودم خونوادم میگفتن تو بی عرضه ای!!!

تو بی عقلی!!!

تو...‌

تو...

عمرا شما همچین خونواده ای داشته باشی

ولی من یه پنبه گذاشتم تو گوشم و تو ذهنم میخندیدم بهشون

الان جوری شده که دقییییقا عکس شده

میگن فقططط فلانی

🧔اقا هستم
نمی شه به خدا نمی شه اگر یه چیزی بگم باورت نمی شه من میکاپ بلدم انجام بدم درحد اونی که ارایشگاه می ر ...

خب عزیزم برای چی التماسش کردی نشوره ؟؟؟ 

ایشون لیاقت نداشته میخواد بخواد نمیخواد نخواد چای تشکرشه