2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حس بدیه همون خوراکی خوردن هم سخته اون لحظه

من با گریه و عصبانیت زیاد میخورم ..بعد که تموم میشه یه ذره آروم میشم

اگه امضامو دیدی مهربون دعام کن سال ۱۴۰۵ بتونم به هدفم (دبیری الهیات) برسم💛🌱

سلام عزیزم اگر شهری هستین زیارتگاهی جایی داره اگه اعتقاد دارین برید زیارت من که دلم میگیره میفهمم از خداوند دور شدم شروع میکنم به قرآن گوش کردن نماز خواندن و جالبه سرسجاده اشک که از چشمم میریزه انگار ناراحتیم هم میره و سبک میشم.صاحب دل ها خداوند هست خودش میتونه آرومشون کنه.من امشب اگر قسمتم باشه حرم امام رضا (ع) میرم برای شما هم دعا میکنم و انرژی میفرستم براتون.💛💚

غصه نخورکتاب بخونآهنگ شاد بذار برقص البته گریه هم خیلی آرومت میکنه هاچیزایی که دوس داری رو بخورسریال ...

نمیدونم چرا نمیشه بخدا خیلی تلاش میکنما 

دوس دارم شاد باشم نمیخام انرژی منفی ب کسی بدم ولی نمیتونم دست خودم نیست 

ن نمیبینم سریاله؟

نمیدونم چرا نمیشه بخدا خیلی تلاش میکنما دوس دارم شاد باشم نمیخام انرژی منفی ب کسی بدم ولی نمیتونم دس ...

منم مثل تو :)

خیلی این روزا حالم بده

ولی اینکارارو انجام میدم بهتر میشم

باز حداقلش یک ۳ یا ۴ ساعتی بهترم

آره سریاله خیلی باحاله حتما ببین