2777
2789
عنوان

به هر خانواده ایرانی یه خونه یا ملک پانصد متری میرسه اگه

| مشاهده متن کامل بحث + 4931 بازدید | 225 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همون کارگر سوال کن‌ چه فرصت‌هایی رو سوزونده

توروخدا بگو چند سالته؟خیلی داری تفت میدی آخه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
از همون کارگر سوال کن‌ چه فرصت‌هایی رو سوزونده

یکی از همون کارگرا اشنانه و سی ساله داره تمام تلاششو باه کار میکنه و زحمت میکشه و فرصتی نیست که سوزونده باشه یه خونه اجاره ای و یه پیکان داره و این روزا تو خرجش مونده

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

ما خودمون زمین خریدیم روز بعد شیر آلات و حتی کولر حالا کو ساخته شدنشون که بعدها ساخته شد خدا روشکر

خوبه قشنگ زدی کوچه ی علی چپ 

شایدم ی ایران دیگه وجود داره تو اونجایی 

تو خارج نمیشه..ایران راحته

من نگفتم نمیشه گفتم برای همه نمیشه 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

درسته همه تو تورم غلط میزنیم

املات هم که ضعیفه مایه دار

غلط=اشتباه

غلت=دست وپا زدن

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
ساقی هستم جدیدترین نمونه کارم

ساقی جان جنست خیلی قاطی داره

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

بخدا ماخودمون از دست این وضعیت اعصاب نداریم بعد یک عده مثل اسی قشنگ میان میر ینن به اعصاب خوردمون حا ...

والا جوری حرف میزنه انگار خبر از بدبختی مردم نداره

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 

بله میشه،اگه بزارن که نمیزارن....

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍