2777
2789
عنوان

کراش

151 بازدید | 31 پست

دختر های ۲۲ ساله بگن شما ام از هرکی خوشتون اومده لاشی بوده؟😐😂 چرا دست رو هرکی می‌زارم لاشیع؟😐😂😂 بنظر پسر خوبی میاد ولی لاشیه🤣🤣آدم خوب چرا نیست؟😂😂😂😂😂

چون زمونه تغییر کرده😂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعیت تلخ اینکه وقتی خوب باشی کسی سمتت نمیاد اما هر چی بیشتر لاشی باشی بیشتر جذبت میشن نمیدونم چه قاعده ای هستش😂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
واقعیت تلخ اینکه وقتی خوب باشی کسی سمتت نمیاد اما هر چی بیشتر لاشی باشی بیشتر جذبت میشن نمیدونم چه ق ...

والا بخدا پسر خوبی میان همشون بچه مثبت 🤣🤣نمی‌دونم چرا با هرکسی از لحاظ اخلاقی حال میکنم دو روز بعدش باید شاهد لاشی بودنش باشم😐😂😂

پز نیست سبک زندگیه کراش زدن رو لاشیا🤣🤣😂😂

دقیقا امروزه بلانسبتتون لاشیا خیلی پرطرفدار شدن😂

اونجا دخترا رو دید میزنه 😐😂یا بالا تنشونو😐😂🤣اول پسره خوبی میادا توام جذبش میشی بعد میفهمی لاشیه ...

حالا باز خوبه طرفای تو لو  میرن با نگاشون

من چی بگم ۵ ماهه تموم بازیچه یه پسری بودم که در ظاهر موجه...اهل دل و شاعر...خوش اخلاق...غیر مستقیم همش از دور نگا میکرد...توجه میداد...دور و برم میپلکید...به بهونه هایی میومد خونه پدربزرگم...اون جام هی توجه زیر زیرکی...جوری شد مامان من به اون پرتی میگفت این پسر گلوش پیشت گیره

تحقیق و استاک کردنو شروع کردم و تهش فهمیدم ۴ ساله تو رابطست....۴ ساااال....تازه اونم جدی!

خب اون حرکت و نخ دادنش رو میدیدی میگفتی این محاله تو رابطه باشه....هنوز بعد یک هفته...زخمی ام

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
والا بخدا پسر خوبی میان همشون بچه مثبت 🤣🤣نمی‌دونم چرا با هرکسی از لحاظ اخلاقی حال میکنم دو روز بعد ...

خب اول باید با تظاهر به خوب بودن طرف رو وابسته خودت بکنی بعدش اون طرف برگه رو رو میکنی😂

دیگه آنقدر لاشی شدن عادت کردم بهشون دیگه به علاقم ادامه میدم🤣🤣🤣🤣🤣

دقیقا دیگه طبیعی شده برای همه یه گزینه مثبت حساب میشه😂

واقعیت تلخ اینکه وقتی خوب باشی کسی سمتت نمیاد اما هر چی بیشتر لاشی باشی بیشتر جذبت میشن نمیدونم چه ق ...

لاشیا بلدن مخ بزنن اخه

بلدن جوری نگات کنن فک کنی عاشقت شدن

با توجه عمدی فکر ادمو درگیر میکنن

اینو پسرای پاک و خوب بلد نیستن

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤