2777
2789
عنوان

کراش

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 31 پست
حالا باز خوبه طرفای تو لو میرن با نگاشونمن چی بگم ۵ ماهه تموم بازیچه یه پسری بودم که در ظاهر موجه.. ...

والا چی بگم دوره زمونه خیلی بدی شده باید مراقب بود و گول نخورد💔💔💔آخی عزیزم 🙃💔نمی‌دونم واقعا چرا پسرا اینجوری شدن لاشی شدن آدم متعهد و خوب خیلی کمه🙃💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاشیا بلدن مخ بزنن اخهبلدن جوری نگات کنن فک کنی عاشقت شدنبا توجه عمدی فکر ادمو درگیر میکنناینو پسرای ...

دقیقا هنرمندی هستن برای خودشون😂

اما خب جدایی از شوخی رفتارشون ضایع هستش این خود دخترا هستن که جذب میشن سمتشون

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
هه خخخخخخخخ مثال خیلی خوبی بود🤣🤣🤣 دقیقا 🤣🤣🤣🤟

هیچوقت آدما رو نمیشه از روی ظاهرشون قضاوت بکنی😂

فقط گذر زمان درون یک فرد رو برات نمایان میکنه😁

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
والا چی بگم دوره زمونه خیلی بدی شده باید مراقب بود و گول نخورد💔💔💔آخی عزیزم 🙃💔نمی‌دونم واقعا چرا ...

لعنت بهش فقط

به نظرت ادمی که ۴ سال تو رابطست و اینجوری میکنه واقعا قصد ازدواج با اون دخترو داره؟

اخه من شنیدم قصد ازدواج باهاشو داره ولی رفتارایی که من دیدم...ادم اگه واقعا یکیو بخواد چشماش کسی دیگ رو نمیبینه...حداقل ترینش...سعی نمیکنه نخ بده به کسی دیگ

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
لاشیا بلدن مخ بزنن اخهبلدن جوری نگات کنن فک کنی عاشقت شدنبا توجه عمدی فکر ادمو درگیر میکنناینو پسرای ...

ببین از لحاظ ظاهری مثلا نه اینکه قیافشون غلط انداز باشه ها قیافشون مثبته  کیوت خیلیم با شخصیته باهاشون حال میکنی نه مخ زنی نه چیزی دو روز بعد میشه کوفت و زهره مارت 

ببین از لحاظ ظاهری مثلا نه اینکه قیافشون غلط انداز باشه ها قیافشون مثبته کیوت خیلیم با شخصیته باهاش ...

میدونم 

خودم با همچین جونورای در ظاهر موجه  رو ب رو شدم😂

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
هیچوقت آدما رو نمیشه از روی ظاهرشون قضاوت بکنی😂فقط گذر زمان درون یک فرد رو برات نمایان میکنه😁

بعضیا تا نری زیر یه سقف باهاشون....درونشون نمایان نمیشه..شما بگو ۱۰ سالم تو رابطه باشی باهاش

لعنت بهش فقطبه نظرت ادمی که ۴ سال تو رابطست و اینجوری میکنه واقعا قصد ازدواج با اون دخترو داره؟اخه م ...

خب دیگه لاشی بودن همین میشه دوست نداره طرف رو از دست بده نیاز به رابطه متفاوت داره بعد اینم تو آب نمک می‌زاره بنظرم دخترا نباید آنقدر دم دستی باشه باید حد و مرز بزارن هر پسری اجازه نده نزدیکشون بشه 

بعضیا تا نری زیر یه سقف باهاشون....درونشون نمایان نمیشه..شما بگو ۱۰ سالم تو رابطه باشی باهاش

احسنت حالا میدونین چرا چون تا وقتی که بله رو بهشون نگفتین شما آزاد هستین اون طرف تسلطی رو شما نداره اما وقتی بله رو گفتین در واقع این اجازه رو بهش دادین که شما رو تحت سلطه خودش بگیره و این یعنی دیگه طرف نیازی نداره درونش رو از شما مخفی کنه😂

خب دیگه لاشی بودن همین میشه دوست نداره طرف رو از دست بده نیاز به رابطه متفاوت داره بعد اینم تو آب نم ...

اخه عزیزم ۴ سال رابطه....یعنی واقعا جدی هستن دو طرف....

خب من پشمم از این ریخته چرا این پسر جوری نشون میداد بهم علاقه منده

فک کن اینقدر موجه هست و تو اجتماع محبوب...برا دختر داییم میگفتم باور نمیکرد میگفت عمرااا اون با ماها اینجوری نیست اشتباه میکنی!!!

اونجا دخترا رو دید میزنه 😐😂یا بالا تنشونو😐😂🤣اول پسره خوبی میادا توام جذبش میشی بعد میفهمی لاشیه ...

من که رو هر کی دست میزارم سرشو بالا نمیاره اصلا وقتی بهم نگاه نمیکنه یعنی خیلی کراشه