2777
2789

😭😭🤒😂توشهرما قیمتا همینه و تاجایی که تونستم جنس خوب برداشتم چون بدم میادازجنس بد البته خیلییییییی عالی هم نیس متوسط. آیاخوبن به نظرشما😑

مانتو وشلوار کتی ۱۶۰۰

کفش کالج۸۲۰

شال۳۵۰ البته۲تا خوشبختانه این خوب بود

دختربزرگم هودی۴۰۰ شلوارش۶۸۰ کفشش۵۸۰

کوچیکه بولیزشلوار۳۵۰ هودی شلوار نازک۴۵۰ شلوار گرم۲۰۰

شوهرمم هیچی چون پولی نموند😵‍💫😵‍💫

دخترباس تودل بروباشه😜                             

عالیه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

قیمتامناسبه زیادم گرون نیس

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توشهرما شماهم اینجوریه قیمتا؟

آره تازه مانتو کتی باشلواربگ 2500دیگه از 1500 شروع میشه. مامشهدیم تازه ک ازهمه جاارزونتره

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

خیلی خوبه.من برای یه مناسبتی یه مانتو گرفتم هفته پیش شد 2,840😑

طرحش قشنگه همه عاشقش شده بودن ولی به شدت نازکه و دوبار بندازی ماشین پدرش درمیاد

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

خیلی خوبه.من برای یه مناسبتی یه مانتو گرفتم هفته پیش شد 2,840😑طرحش قشنگه همه عاشقش شده بودن ولی به ...

وایی چ گرون من اگه میبودم سکته میزدم اصن نمیپوشیدمش

دخترباس تودل بروباشه😜