2777
2789

توی ۳۷ هفته رفتم دکتر معابنه کرد گفت دو سانت دهانه رحمم بازه و فکر میکردم حالت که باز شده دیگه زود زایمان می‌کنم و از ۳۷ منتظر بودم و دل درد هم داشتم اما منظم نبود دکترم گفته بود باید درد ها منظم و با فاصله کم باشن از یه طرف همه منتظر زایمان من بودن و میپرسیدن زایمان نکردی خودمم خسته شده بودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار دیگه هم رفتم ان اس تی دادم زایسگاه گفت همون دو سانت هست و پیشرفتی نکرده و زوده برای آمپول فشار زدن بمونم درد بگیره  تا ۳۸ و چهار روز بودم که شب ساعت دوازده بود مهمونی بودیم حس کردم دردام فاصله شون کم شده امت قابل تحمل بود ولی از اونجایی که خسته بودم با مامانم و شوهرم رفتیم بیمارستان 

کیسه و زدن دردام شروع شد دو ساعتی تقریبا درد زیاد کشیدم تا بشه چهار سانت و خواستم برام اپیدورال بزنن بعد که چهار سانت شدم به کمرم زدن و بعد اون انگار رفتم تو حالت خلسه و دردام خیلی قابل تحمل شد اثرش که رفت دوباره خواستم بزنن تا نه صبح که شدم ده سانت و بردن اتاق عمل اونجا ازم خواستن زور بزنم نهایت زور مو زدن یه نفر هم شکمم و فشار میداد تا اینکه اصلا نفهمیدم کی شد بچه اومد بیرون 😍

بچه و گذاشتن بغلم و سریع بردنش کاراش و کردن بعد هم بخیه زد من و منم همش میارزیدم بچه مو از اتاق عمل بردن اتاق ان ای سیو و دو شب نگهش داشتن  و بعد با رضایت شخصی خودمون آوردیم خونه