2777
2789
نمیدونم چیزی ک میگم درسته یا نهمثلا تراز 7000 تو منطقه 2 رتبه 35 هزار میده ولی تراز 7000 تو منطقه 3 ...

دقیقا 

من رتبه های کشوری و منطقه ای رو مقایسه کردم منطقه ۳ خیلی رتبه بهتری میده 

۴۵۰۰ کشوری؛ توی منطقه ۳

۲۶۰۰ کشوری ،توی منطقه ۱

جفتشون رتبه ۱۱۰۰ داده بود 

ینی انقدر تاثیر داره؟تو قبولی هم قطعا بی تاثیر نخواهد بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به گزارش همشهری‌آنلاین، طبق گفته عاملی «۸۴ درصد قبولی‌های کنکور در رتبه‌های زیر ۳ هزار جزو سه دهک با ...

حالا شما گند نزن تو انگیزه ما!

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

دقیقا من رتبه های کشوری و منطقه ای رو مقایسه کردم منطقه ۳ خیلی رتبه بهتری میده ۴۵۰۰ کشوری؛ توی منطقه ...

میدونی برای هر سهمیه تعداد صندلی مشخصی وجود داره

مثلا دانشگاه ایکس 100 نفر پذیرش داره 40 نفر از منطقه 3 میگیره 30 نفر از منطقه 2 میگیره و 30 نفر از منطقه 1

برای سهمیه های دیگه هم همینطوره از قبل مشخصه

البته طبق چیزی ک میگن

بنظر من کلا سهمیه ناعادلانه اس ، حتی سهمیه مناطق

به گزارش همشهری‌آنلاین، طبق گفته عاملی «۸۴ درصد قبولی‌های کنکور در رتبه‌های زیر ۳ هزار جزو سه دهک با ...

مثلا ما هم جزو دهک ده هستیم. چه شباهتی داریم به دهک ده بودن...دهک بندیاشون بی اساسه

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

میدونی برای هر سهمیه تعداد صندلی مشخصی وجود دارهمثلا دانشگاه ایکس 100 نفر پذیرش داره 40 نفر از منطقه ...

کاش منطقه ۳ بودم😩

ماها با امکانات منطقه ۳ درس خوندیم با سهمیه منطقه ۱ سنجیده شدیم😂💔

احتمالا اکنون از خودتان می پرسید کدام سهمیه مناطق بهتر است؟ منطقه 1، 2 یا 3؟ در پاسخ به این سوال باید گفت با توجه به اینکه میزان دسترسی داوطلبان سهمیه منطقه یک و منطقه دو به امکانات آموزشی بیشتر بوده و همچنین تعداد کنکوری بالایی را نیز در خود جای دادند، بنابراین ظرفیت بالایی را هم به خود اختصاص می دهند. البته به همان نسبت رقابت بین داوطلبانی که در این سهمیه قرار دارند، بالاتر است.

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

احتمالا اکنون از خودتان می پرسید کدام سهمیه مناطق بهتر است؟ منطقه 1، 2 یا 3؟ در پاسخ به این سوال بای ...

منطقه 3 به دلیل کم بودن دسترسی امکانات آموزشی به نسبت منطقه یک و دو، رقابت نیز کمتر است اما به دلیل زیاد بودن شرکت کننده ها ظرفیت بالایی دارند که این موضوع را بالاخص در منطقه 3 تجربی مشاهده می شود. این سهمیه حدودا 30 تا 40 درصد ظرفیت رشته محل های غیر روزانه را به خود اختصاص می دهد. به عنوان مثال در گروه آزمایشی تجربی در سال های گذشته، وضعیت تعداد شرکت کنندگان، ظرفیت، رقابت و امکانات آموزشی بین سهمیه مناطق مختلف در جدول زیر مقایسه شده است.

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

به منظور عدالت آموزشی کشور سه منطقه شده توی کنکور، منطقه یک شهرای پرامکانات، منطقه دو متوسط، و منطقه سه مناطق محروم و نسبتا محروم هستن ، به عنوان مثال رتبه ۱۰۰۰ منطقه سه ممکنه معادل رتبه ۳۰۰۰ منطقه یک باشه و شانس و ظرفیت منطقه سه بیشتر از یکه

کاش منطقه ۳ بودم😩ماها با امکانات منطقه ۳ درس خوندیم با سهمیه منطقه ۱ سنجیده شدیم😂💔

بله متاسفانه عادلانه نیست 

قرار بود بازبینی بشه سهمیه ها ولی فعلا ک ما چیزی ندیدیم

دقیقا من رتبه های کشوری و منطقه ای رو مقایسه کردم منطقه ۳ خیلی رتبه بهتری میده ۴۵۰۰ کشوری؛ توی منطقه ...

عزیزم بهتره بهش فکر نکنی

رتبه ها که اومد چند تا تاپیک زدند گفتند اون خانم رتبه یک تجربی امکانات زیاد داشته و پدر و مادرش دکتر بودن؟ الان باید بحث کنیم برعکس اون تاپیکها، مناطق محروم رتبه شون بهتره.