2777
2789

همه جا شنیدم که میگم برای امتحان نهایی از الان بخونین

دقیقا چطور باید بخونم؟

همراه با مدرسه یا چی؟

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره حتما بخون، سعی کن دو سه درس از مدرسه جلوتر بخونی چون بعد عید وقت نمیشه اون درسای باقی مونده رو خوند هر درس رو در حد تسلط کامل بخون، هم تشریحی بخون هم تستی 

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

همراه مدرسه مثلا امروز هر چی درس دادن رو بخون و هر چی فردا داری رو بخون حتی اگر میدونی مثلا پرسشی در کار نیست یا ممکنه نپرسه

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی

یعنی اینکه همزمان با تدریس معلم وقتی درسش تموم شد بعد مدرسه بخونی 

و پیش مطالعه داشته باشی قبل درس معلم

چراغ کوچکی در شب تاریکی را می شکافد حتی کار خوب کوچک هم بی اثر نیست.  شکسپیر

آره حتما بخون، سعی کن دو سه درس از مدرسه جلوتر بخونی چون بعد عید وقت نمیشه اون درسای باقی مونده رو خ ...

آها ممنون

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

برای حفظ کردنی ها

هر درس رو پله پله بخون بعدش حتما دور سوم خوندنت

حتما از این فایل که سوالات درس به درس و ریز به به ریز از رو اون بخون و حفظ کن 

و بعد حتما نمونه سوال حل کن 

آخر شب و اول صبحم مرور کن اونجوری دیگه تلنبار نمیشه و برای همه اش آماده ایی

آماده کمک به بچه های گل و گلاب انسانی🌱🤍

برای حفظ کردنی هاهر درس رو پله پله بخون بعدش حتما دور سوم خوندنتحتما از این فایل که سوالات درس به در ...

آهاااا

ممنون

از رو فرمول بیست دقیق شروع کن به خوندن و سوال حل کن هم تستی هم تشریحی فقط با دقت بخون و مفهومی نمونه ...

متوجهم عزیزممنظورم اینه که چطور باید بخونم!

تشریحی و مفهومی همیشه چطور میخونی برای امتحان حالا عمیق تر و دقیق تر

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.