2777
2789
عنوان

سریال محکوم

176 بازدید | 11 پست

اخرم میشه مثل فیلم پوست شیر قاتل یکی میشه که اصلاااا هیچ ربطی از اول به فیلم نداشته😂😂

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

پوست شیر لعنتی جذاب بود 

چ مقایسه ایه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجاش جذاب بود اوایلش قشنگ بود انقدر کش دادن اخرش مزخرف شد

من فیلمشو دوس داشتم

اره زیادی ‌ش دادن ولی جالب بود

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اخرررش ریددددن

اخرش

بازم قابل قیاس بااین سریال نییت

اخرشبازم قابل قیاس بااین سریال نییت

پوست شیر فیلمشو کردن تخیلی اصلاااا یه چیز عجیب مسخره شد از وقتی دختره زنده بود یادمه همه کلیپ اینستا درست میکردن مسخره میکردن مثلاااا عین فیلم های تخیلی دختررو تو ماشین تیر بارون کردن 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱