نمي دونم از كجا شروع كنم.راستش شوهر من يه روز و دو روز نيست كه عجيب رفتار مي كنه از اول ازدواج همين جوري بوده ولي هي داره به مرور بدتر ميشه.
يك:خيلي حساسه كه لوكيشن گوشيش روشن نباشه .رو خود گوشي حساس نيست هر روز گوشيش روچك ميكنم ناراحت نميشه.ولي رو لوكيشن حساسه!صد بارچك ميكنه كه روشن نباشه
بشدت ادم انزواطلبي شده از اول اينجور نبودا هي بدتر شد.ميره تو اتاق در رو ميبنده.ميشينه جلو لپ تاپش و بقول خودش فيلم ميبينه.ولي وقتي ميگم بيا بارهم ببينيم ميگه نه.شبها تا دير وقت تو اتاق تنهايي فيلم ميبينه و نمي خوابه
اصلا و ابدا كنار دستم نمي خوابه ديگه.قبلنا به بهانه اينكه دارم فيلم ميبينم دير ميشه همونجا ميخوابيد جلو لپ تاپ ولي اگه به زور هم بگم بيا اينقدر وول ميزنه و مثل بچه ها لگد ميندازه كه صداي من در بياد و بعد بگه اوكي من ميرم اون اتاق ميخوابم.اين وضعيت از وقتي بچه اومده بدتر شده
شونصد تا شمارهحساب و كارت حساب داره.مشترك با مامانش؛ مشترك با باباش؛ مشترك با
مامان و
باباش؛ خودش تكي؛ مال محل كارش؛ مال دانشجوييش؛ مال قديما؛ مال جديدا؛ مال كوفت مال زهرمار!!! والا بخدا من شخصا اگه با اينهمه حساب بانكي سر و كله بزنم ديوانه ميشم!با يكيش دسته چك داره با يكيش كارت بانك داره با يكيش حساب كوتاه مدت ..... يعني جوريه كه من هيچ رقمه نميفهمم اين تو كدوم حسابش چقدر پوله و چه گردشي داره.حسابدار بايد استخدام كنم بخدا!! دايم هم از نداشتن پول مي ناله
در زمينه جن سي مشكل زياد داره.از ميل كم تا رفتار مكانيكي و ...اوايل در اين زمينه خيلي خوب بود ولي الان هيچي.نميتونم مسايل رابطه اي رو زياد باز كنم اينجور بگم كه خودخواهه فقط به خودش فكر ميكنه؛عجله داره وظيفه اي و مكانيكي يه و تمايل هم بسياااار كم.
من جديدا روش حساس شدن.قبلنا ميگفتم حالا اوكي ميشه ولي به روان شناسم هم گفتم اونم گفت نرمال نيست رفتارش و بيارش.هه عمرا بياد روان شناس
ني ني سايتي ها نظرتون رو بگيد
ه.