2777
2789
عنوان

توده هایپواکو

139 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها من در سینه چپم رفتم سونو دو تا توده هایپواکو دارم  قبلا حس میکردم خودم تو سینه چپم چیزی هست ولی پیگیری نمیکردم سونو نگفته اصلا چیه ازش پرسیدم چیه گفت توده است کیست نیست برید 3 هم زده دکترم رفتم گفت 3 ماهه دیگه دوباره سونوبده و سونو دالپرم برام نوشته من درد دارم میزنه به بازوم وقتی دستمو بالا میگیرم دوستام میگن برو یه جا دیگه هم سونو بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من حدود دو سال این توده رو دارم اولش سونو سه ماهه و بعد شش ماهه و بعد یکساله میگن بدی چیز خیلی بدی نیست و احتمال خطرناک شدنش خیلی کمه اصلا نگران نباش ولب پیگیر باش

سلام من حدود دو سال این توده رو دارم اولش سونو سه ماهه و بعد شش ماهه و بعد یکساله میگن بدی چیز خیلی ...

درد موقع کشیدن دست ندارید؟ دستم کشیده میشه میگیره ورم کرده جدیدا دوباره میخوام برم سونو 

سونو دادم من ضخامت آندومترم خیل کم شده بودا ببین دارو هورمونی خوردم داغون شدم الان سینه ام هم اینجو ...

منم دارم قرص هورمونی میخورم درد لگن و ران کشاله بیچاره م کرده دیگ 

درد موقع کشیدن دست ندارید؟ دستم کشیده میشه میگیره ورم کرده جدیدا دوباره میخوام برم سونو

چرا اوایل خیلی خیلی شدید درد داشتم انگار یه سوزن گذاشتن و داره تکون میخوره

رفتم پیش علی حجت گفت درد یا از استرس یا قهوه زیاد میخوری یا کم خوابی داری 

گفتم خب استرس مگه میشه نداشت گفت استرس باعث میشه آب زیر کیست جمع شه و دردناک شه 

چرا اوایل خیلی خیلی شدید درد داشتم انگار یه سوزن گذاشتن و داره تکون میخورهرفتم پیش علی حجت گفت درد ی ...

من رفتم سونو داپلر رنگی گفت ه کیست سپتوم دار نازک با یه توده یه لنف تو سینه چپ امه که بوئ قبلا یکیش 2 میلی بزرگ شده تو راست قبلا هیچی نبود الان یه  میلی متری تود بود گفت درد دست و سینه واسه کیسته