2777
2789
عنوان

اخراج از مدرسه

961 بازدید | 55 پست

پسرم ۸ سالشه معلمشون از روز اول غر میزد میگف این شلوغه فلانه امروز رفتم پول پیک بدم برگشت گف چه درسی میخونه که میخای براش پیک هم بگیری دادو بیداد میکرد جلو کلاس میگف این بچه بی انضباطه و فلانه تکالیفشو تو کلاس به زور مینویسه مدیر هم بهم گفته این بچه پارسالم اذیت میکرد من موندم چی بگم اخرش هم پسرمو صدا کرد صداشو بیشتر بالا برد بهش گف مدیر گفته اینسری اخراجش میکنیم و حرفای دیگه اخرش هم گف ببخشید درو بست و رفت کلاس منو پسرم بیرون موندیم ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرتون چطوره مگه رفتارش؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

حالا نظرخودت درمورد پسرت چیه؟اضافه کنم که به هیچ وجه برخوردمعلم رو تأیید نمیکنم

تکالیفشو من وقتی بالای سرش میشینم مینویسه اگه کسی بالا سرش نباشه نمینویسه اینم خط قرمزش نوشتن تو کلاسه میگه اذیت میکنه ۴ بار داد زدم تا نوشته

خاک تو سر این معلم حیف اسم مقدس معلم که رو این گذاشته شده 

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂