پسرم ۸ سالشه معلمشون از روز اول غر میزد میگف این شلوغه فلانه امروز رفتم پول پیک بدم برگشت گف چه درسی میخونه که میخای براش پیک هم بگیری دادو بیداد میکرد جلو کلاس میگف این بچه بی انضباطه و فلانه تکالیفشو تو کلاس به زور مینویسه مدیر هم بهم گفته این بچه پارسالم اذیت میکرد من موندم چی بگم اخرش هم پسرمو صدا کرد صداشو بیشتر بالا برد بهش گف مدیر گفته اینسری اخراجش میکنیم و حرفای دیگه اخرش هم گف ببخشید درو بست و رفت کلاس منو پسرم بیرون موندیم ....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شلوغ ولی نه در اون حد که تو کلاس راه بره کلاسو بهم بریزه درسش هم خوبه ولی امروز معلمش دعوا میکرد میگ ...
راه رفتن سر کلاس هم برای بچه کلاس دوم عادیه. دست خط دانش آموزم تا وقتی خوانا باشه مشکلی نداره. این معلم احتمالا بی تجربس و عقدههای شخصیش رو سر شما و بچه خالی کرده. اگه کلاس دوم دیگه تو اون مدرسه هست جابجاش کنید
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
برو آموزش و پرورش بگو تازه اولو تموم کرده چه توقعی از یه بچه هشت ساله دارن معلم ها که میگن دست خطش باید خوب باشه بگو که معلمش فریاد میرنه سرپسرم باید رفتارشون رو با دانش اموز درست کنن برا معلم ها مسولیت داره این کارا تو سوابق کاریشون تاثیر منفی داره
اصلا بچت کلاس پنجمیه و دست خطش بده به معلم چه ربطی داره ،اگه معلم های بچه ما معلم هستن پس این وحشی خانم چیه ،بخدا نصف کلاس بچه های ما نمی نویسن، تازه مامانشون میان هارت و پورت سر معلم باید مواظب بچمون باشی مشق بنویسه معلم بدبخت میگه بچت نمی نویسه من چکار کنم میگن معلمی بلد نیستی
نمیدونم من شانس ندارم انگار ازش بدش میاد به زور تحملش میکنه همینارو به مدیر هم میگم
غلط میکنه خوشش نمیاد،،،معلم باید صبورباشه،درضمن خط کم کم خوب میشه این رفتاری که شمامیگین بنظرم نرمال نیست و گو اینکه مدیرهم دید این معلم رو نسبت به بچه منفی کرده