2777
2789

تازه دو روزه

هیچ کس هم اشنا نیست اینجا

همه دخترا اکیپی یا دوتا دوتا هستن

من هیچکیو ندارم

چیکار کنم؟

میترسم تا اخر تنها بمونم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب توی کلاس نتونستی کسی رو پیدا کنی برو پیش یکی بشین حرف بزن کم کم جور میشین 

میشع بپرسم چه رشته ای دارین میرین که دانشگاهتون تازه باز شده 

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
خب توی کلاس نتونستی کسی رو پیدا کنی برو پیش یکی بشین حرف بزن کم کم جور میشین میشع بپرسم چه رشته ای د ...

فرهنگیان

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

تجربه ثابت کرده تنهایی بهترم هست اتفاقا🙂

من تمام دبیرستان تنها بوددیگه این اشتباه و نمیکنم

خب توی کلاس نتونستی کسی رو پیدا کنی برو پیش یکی بشین حرف بزن کم کم جور میشین میشع بپرسم چه رشته ای د ...

اخه بچه های کلاس خودمون یجوری ان

بقیه کلاسا بهترن

عهههه یادمه شماروقبول شدییی؟تبرررریک

اره عزیزم😍😍🥹🥹🥹🥹خیلی ممنونم

فک کنم شماهم تو تاپیکای راهنماییهام بودی