2777
2789
عنوان

اگه شما زشت تر از پارتنرتون باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 3115 بازدید | 191 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واعووووو چ زیبا ولی من مشکلی با خودش ندارم فامیلاش خیلی طعنه میزنن چون فامیل دوریم می‌شنوم میگن پسره ...

بزار بگن در دروازه رو میشع بست ولی دهن مردمو ن 

اینا همیشه باید ی چیزی پیدا کنن ک در موردش زر زر کنن بیخیال 

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

قیافه مشکل نیست اینکه خودت این قضیه رو قبول داری و به زبون میاری مشکل اصلیه زیبایی نسبی و سلیقه ایه هیچکس زشت تر نیست تو باید خودت و زیبا ترین بدونی و از نظر خودت برای اون از تو بهتر وجود نداشته باشه و همین رو هم به وضوح به اون تلقین کنی نه اینکه اینطوری بگی با این حساب تو هیچ رابطه ای با هیچکسی موفق نمیشی

چرا نمونم؟ چی از این بهتر؟!اینکه یه زن معمولی باشی کنار یه مرد جذاب خیلییییییییی قشنگتره تا یه مرد م ...

دقیقا.ببین این یعنی تو یه چیزی داشتی که این مرد تو را انتخاب کرده و این خیلی حس قشنگی به ادم میده.

نه عزیزم وقتی با هم هستید روحتونه که به هم پیوند خورده، زیبابی جسم اونقدرام مهم نیست، مهم اینه که او ...

مرسی عزیزم کاش فامیلا دست از سرمون بردارن😂

تو همان ناب ترین جاذبه قلب منی❤️