2777
2789
عنوان

اگه شما زشت تر از پارتنرتون باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 3115 بازدید | 191 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه سعی کن حالا پیشش به روی خودت نیاری که اون بهتره اعتماد به نفس داشته باش کنارش

نه بابا اصلا نمیگم که ی جوری کردم تو دهنش که فک می‌کنه من سرترم😂

تو همان ناب ترین جاذبه قلب منی❤️

نه بابا من که اصلا به رو خودم نمیارم جوری تو ذهنش فرو کردم که من خیلی سر ترم 😂والا دیگه تونستم مخ ی ...

افرییین

مطمئنم تو سر تری خودتو دست کم گرفتی

افریییین اینده نگر بودی تو😂🥰

ن و شوهرم🤭😅 دقیقا همینجوری😅

چیکار می‌کنی حالا ؟ جدی تو زندگیتون به مشکل نخوردین؟ موقعی که اومده بود خواستگاریم خیلی شنیده بودم فامیلاش میگفتن تو خیلی سرتری و فلان 

منظوری ندارم از حرفم من خودم از پارتنرم خوشگلترم و شاید نتونم حرفت رو درست درک کنم ولی خب اگه برعکس ...

عزیزمممم پایدار باشید ❤️

واقعا مهم نیست ؟

چیکار می‌کنی حالا ؟ جدی تو زندگیتون به مشکل نخوردین؟ موقعی که اومده بود خواستگاریم خیلی شنیده بودم ف ...

فامیلات ب پسره میگفتن؟

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

من معمولا دچار این مشکلم😂قبول دارم یکم اعتماد به نفس آدم کم میشه مخصوصا وقتی با دخترایی که از خودتو ...

دقیقااااا 

حالا همه فامیلاش هم گفتن تو خیلی سرتری اصلا نری سراغ دختره