2777
2789
عنوان

میخواد سو استفاده کنه ازم

114 بازدید | 2 پست

مادر پدر من از هم جدا شدن من پیش مادرم زندگی میکنم توی برگه طلاق قرارداد شده که از امسال برج ۱۲ اجاره یکی از خونه های بابام ک ب اسم خودشه تا ۱۰ سال بیاد به حساب من و خواهرم نصف من نصف اون

حالا مامانم میخواد سو استفاده کنه و پولای که ب حساب ما میاد خودش برداره چون میگه شما کوچیکین پول لازم ندارین من ۱۹ سالمه خواهرم ۱۳

خودش کارمنده ماهی ۲۰ت حقوق میگیره شوهرش هم خیلی پولداره

من چجوری جلوشو بگیرم که مامانم پولای منو نگیره یا هاپولی نکنه با زرنگی

نزدیک ۲۰تومن قراره ماهی بریزه منم رو دروایسی دارم با مامانم و شوهرش چون با اونا زندگی میکنم

صد در صد سواستفاده هست ، کاری نداره به اون کسی که پول باید پرداخت کنه شماره حساب باتکی خودتون بدید . و به هیچ وجه پول خودتونو به کسی به عنوان امانت و نگهداری و.... ندید 

صد در صد سواستفاده هست ، کاری نداره به اون کسی که پول باید پرداخت کنه شماره حساب باتکی خودتون بدید . ...

یادم رفت بگم من نزدیک شش ماهه با پدرم ارتباطی ندارم کلا…دعوایی شده و دیگه نمیتونم سمتش برم و ترس دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادم رفت بگم من نزدیک شش ماهه با پدرم ارتباطی ندارم کلا…دعوایی شده و دیگه نمیتونم سمتش برم و ترس دار ...

به نظرم ارتباط با پدرت نگه دار ، و قطع نکن ، چون اخرش خودتون بازنده میشید . داستان پولم به پدرتون بگید در جریان باشه ، بهترین کار خرید طلا و نگهداریش هست تا برای اینده تون بدرد بخوره