2777
2789
عنوان

مادرشوهرم جلوی شوهرم با من دعوا کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 72 پست
خانواده شوهرم تازه ب دوران رسیدن برای همینم اینجوری هوا برشون داشته شوهرم اومد خاستگاری کلا از دار د ...

همون یارب مباد که گدا معتبر شود،مهریتو بزار اجرا به غلط کردن بندازشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خانواده ی درب و داغونی.این عتیقه رو از کجا پیدا کردی؟؟ اصلا به فکر سلامتیت نبوده یه دکتر ببرتت.بع ...

خبر نداری شما اخه 

مادرشوهر و شوهرم اومده بودن خاستگاری من ک بابام یچیزی ب پسرشون بده از اون موقع کلا بدشون اومد از خانوادم همش بهانه گیری میکردن ک طلاق بگیریم 

دکتر برد آزمایشم برد منتها من خوب نمیشدم هیچجوره گفتم شاید ایراد از دکترست چون ی شهر کوچیک و محدود بود 

کاش همه درک کنن این جمله رو

والا کسی ک عقل داشته باشه درک میکنه خواهر 

طلاق همیشه هم بد نیست 

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

درست میگین اما درکل بده دیگ خدایی ی پوئن منفیه بهتر بود از اول چشممو باز میکردم کلا قبولش نمیکردم

نبخدا نگو پوئن منفی قسمتت این بوده دیگه شده یه تجربه برات ک دیگه بلد باشی کیو انتخاب کنی چجوری با بعضیا رفتار کنی میرفتی تو خونوادشون هزار تا درد و مرض میگرفتی دور از جون 

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

تو تاپیک قبلیت هم گفتم .خانواده شوهرت مشکل دارن طلاق بگیر تا خودتو بدبخت نکردی از این آدما آرامش برا ...

انگار چندتا کاربری داره یکیشم کلثوم انگار جدا شدن و شوهره رفته ازدواج هم کرده اما این همش تو فکرشه و اتفاقاتی که بینشون گذشته بنده خدا نیاز به درمان داره

تو که عقد بودی من ۳ سال باهاش زندگی کردم خسیس تبریزی ول کرد رفت کو ن شو پاره کردم اما مثل تو اینقدر فکرشو نمیکردم اوایلش ناراحت بودم خیلی اما اونم بخاطر تنهایی اما انداختمش از زندگیم بیرون شوهر کردم تو هم برو یه شوهر کن فراموشش کن بره