2777
2789
عنوان

مادرشوهرم جلوی شوهرم با من دعوا کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 72 پست
رابطه از بیخ اشتباهه یه فکری بکن تو‌نامزدی اینه بری خونش چیه

ی هفته رفتم خونش دیگ 

الکی دعوا راه انداخت خودشو زد بعدم منو از خونه بدون حجاب پرت کرد بیرون با مادرش و دوست مادرش که طلاق گرفته و بچه های بزرگ داره و خود مادرشوهرم ازش بدگویی می‌کرد پیش من 

ازم شکایت کرد ک زنم زده منو خداروشکر قاضی فهمید خودزنی بوده 

ی هفته رفتم خونش دیگ الکی دعوا راه انداخت خودشو زد بعدم منو از خونه بدون حجاب پرت کرد بیرون با مادرش ...

چه خانواده ی داغونی خدا

چرا هزینه کردی واسه جهزیه 

همون موقع باید برمیگشتی

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط نمیدونم دردش چی بود اومد منو گرفت از وقتی ک گرفت همش آزار اذیت

دردش کم عقلی .. این نوع آدم هیچوقت درست نمیشه به قرآن .. 

همسر اول من  بچه ننه بود تازه من کلی زبون داشتم از خودم دفاع میکردم ولی  چیدم اون زندگیمو انداختم دور مگه دنیا چقدره بخوای اعصابتو بذاری. رو تغییر یا تربیت ی آدم دیگه که مادرش تربیت یا مردانگی یادش ندااده ..اون هیچوقت یاد نمیگیره دیگه مخصوصا مردی که هوای زنشو تو جمع خانوادگیش نداره بدترین نوع مرده .. 

ی هفته رفتم خونش دیگ الکی دعوا راه انداخت خودشو زد بعدم منو از خونه بدون حجاب پرت کرد بیرون با مادرش ...

اینکارو کرده هنوز ادامه دادی تا اینجا؟

خانوادت پشتتن بریز دور این آشغالارو .. هر چی بیشتر بمونه گندش بیشتر میشه .. خدا شاهده نامزده من آنقدر اصرار کرد برگرد درست میشم یه لحظه شک نکردم که باید برگردم فرصت بدم چون درست شدنی در کار نیست 

چه خانواده ی داغونی خداچرا هزینه کردی واسه جهزیه همون موقع باید برمیگشتی

جهیزیمو همون سال اول عقد خریده بودم کامل 

آره مادر پدرش مشکل روانی داشته خودشو دار زده بوده 

من نمیدونستم جدیدا فخمیدم 

یه کاربری دیگه هم داری به اسم کلثوم ؟

اره6تا سهمیه ی این کاربری تموم میشه6تام با اون کاربری تاپیک میزنه اونم تاپیکای کاملا تکراری کلمه ب کلمه. ی چیزیم میگیم میگه دلم گرفته نمیفهمم روزی 12 تا تاپیک تکراری زدن و موندن تو گذشته و حرفای تکراری زدن چه فایده داره. کاش اینجوری ک قفلی زده رو تاپیک زدن میرفت دکتری مشاوری چیزی مشکل‌شو حل میکرد اخه از تاپیکای این سایت چه چیز مثبتی میخاد دربیاد واسش