2777
2789

من تو گوگل میزنم زیاد متوجه نمیشم میشه ینفر بگه من بدونم تر.نس ینی چی.  ینی چی که بضیا بدن زنانه دارن ولی روحیات مردانه بعد چجوری عملو انجام میدن مثلا آلت تناسلیشو از کی ورمیدارن میزنن ب یکی  ینی هرکی روحیاتش با جنسیت فرق کنه باید بره عمل تطبیق.  خیلی گیج شدم. ینفر توضیح بده ممنون

تاپیک من جای خالی کردن عقده کسی نیست اگه دلت پره سرما خالی نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحثش كه خيييلي طولانيه. ولي هركي بگه كه نميذارن عمل كنه. بايد بره پزشك قانوني. بايد بره پيش مشاور. 

تا مطمعن نشن مجوز عمل كه نميدن. خيلي سخته مراحلش

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

ترن س ها کسایی هستن که مثلا دختره اما بیشتر روحیاتش مردونه است از دختر بودن اذیته

مراحل خیلی طولانی داره قبل از عمل به همین راحتیا نیست کلی باید برن روانشناس که تائید بشه عملشون

عمل هم اینطوریه که اندام خصوصی خانم ها و اقایان بهم شباهت هایی داره و تغییر میدن و پروتز میذارن

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
بحثش كه خيييلي طولانيه. ولي هركي بگه كه نميذارن عمل كنه. بايد بره پزشك قانوني. بايد بره پيش مشاور. ت ...

خب روحیاتشون با جنسیتون فرق داره ینی چی. مثلا یه دختر روحیات پسرونه داره. خب مگه چی میشه مثلا چه روحیاتی تو پسر و دختر فرق داره؟؟؟ ینی تفاوت یه روحیه انقد مهمه که طرف جنسیتشو عوض کنه

تاپیک من جای خالی کردن عقده کسی نیست اگه دلت پره سرما خالی نکن 

من روانپزشک میرفتم یه مدت  بعد یه خانم میومد موهای کوتاه و تیپ مردونه ولی صداش و اندامش قشنگ معلوم بود دختره 

بعد اتفاقی فهمیدم قبل از عمل بهشون میگن یه مدت مثل مرد تیپ بزنید بیاید ببینید میتونید کنار بیاید یا نه اگر اوکی میشد بعد اجازه عمل میدادن

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
خب روحیاتشون با جنسیتون فرق داره ینی چی. مثلا یه دختر روحیات پسرونه داره. خب مگه چی میشه مثلا چه روح ...

خودمم دقيق نميدونم. ولي مثلا ميبيني طرف دختره،ولي عاشق كاراي پسرونس. مدل موهاشون. حرف زدن. راه رفتن. لات بازي. يعني مثل دخترا لوند و ناز ني. 

يا برعكس پسره عاشق ميكاپه. لاك. ملوس حرف زدن. 

البته تو اين دوره و زمونه رسانه خييييلي تاثير مخرب داره. يعني ممكنه يك شخص تحت تاثير يكسري فيلما و حرفا و ادما قرار بگيره فكر كنه كه ترنسه. اشتباه واسش به وجود بياد.  واسه همين كسايي كه ميخوان عمل كنن قبلش ميرن مشاور. چون احتمال داره طرف فقط دچار اشتباه شده باشه. 

يك زني تو اينستا هست. رقصندس. از اينا كه مدل شرت و سوتيين ميپوشن ميرقصن. ميگفت عمل كردم شدم پسر. بعد ديدم چه غلطي كردم. خيلي تعريف كرد. دوباره عمل كرد شد همون دختري كه بود. 

ايمش هم نميدونم چيه. فقط با چهره ميشناسمش

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.