2777
2789
عنوان

پارتنرم که بهش گفتم دیگه زنگ نزنه دیشب خیلی بهم توهین کرد🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 49 پست
بیخیال مهم نباشه برات فقط شان خودشو هزار برابر بیشتر اورد پایین اون ادم بی لول حتی لیاقت فکر کردن رو ...

من خیلی سفت و سختم و شرایط خودم و خانوادم رو میدونم خب خانوادم وضعشون بد نیست همشون خونه خوب ماشین درآمد دارن من فقط پدر مادر ندارم و تنهام بینشون،اما اونقدر تحقیرمون کرد گریم گرفت

من خیلی سفت و سختم و شرایط خودم و خانوادم رو میدونم خب خانوادم وضعشون بد نیست همشون خونه خوب ماشین د ...

وای عزیز دلم 😢 دل شکستن هم تاوان داره اشتباه خیلی بدی کرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکیه بابا اون اگه تو رو دوست داشت نمیرفت با یکی دیگ

قبل من با اون بوده بعد با من بود با اونم حرف میزد از اون قایم کرده تاالانشم که از دستش نده از منم قایم کرده بود اون دوست دخترشه و منتظرش باباش اجازه بده بره خواستگاریش بعد زنگ میزنه میگه نمیشه با اون باشم گفتم چون باباش نمیده نه اینکه اونو نخوای منو بخوای

احساس نمیکنی اون باید ۱۷ ساعت میومد دنبال تو تا ببینتت؟ اشکال کارت همینجاس

خب گفت نمیاد چیکارش میکردم،بعدش گفتم نمیام زد زیر گریه گفت تو یعنی نمیای ببینیم یعنی نمیای؟؟؟بعد میگفت من مشکلات دارم نمیتونم بیام وفلان

هیچوقت نمیندازمش دور تنها دلخوشیم اون قرصاست،کسی منو نمیگیره قشنگی بدنمو از دست دادم ایشالا به زودی ...

نه اینکارو نکن لطفا با یه مشاور حرف بزن اون میتونه کمکت کنه 

برو در مورد اون قرص تحقیق کن خیلی بلای بدی به سر ادم میاد وقتی پشیمون میشی ک دیگه کاری از دستت برنمیاد همه دستگاه های بدنت یکی یکی از کار میفتن ولی تو هنوز تو تنت جون مینده‌و هزار بار تو اون مدت میمیریو زنده میشی 

اونا رو بنداز بره و هیچوقت به خودشی فکر نکن از این دنیا میشه یجوری نجات پیدا کنی ولی اون‌دنیا رو هیچکاری نمیشه کرد 

نه اینکارو نکن لطفا با یه مشاور حرف بزن اون میتونه کمکت کنه برو در مورد اون قرص تحقیق کن خیلی بلای ب ...

میدونم مرگش دردناکه ولی بالاخره بعدش میمیرم با عیبم نمیتونم کنار بیام تنها علاجش مرگه

میدونم مرگش دردناکه ولی بالاخره بعدش میمیرم با عیبم نمیتونم کنار بیام تنها علاجش مرگه

عزیزم این راهش نیست متاسفانه من کاری از دستم بر نمیاد اما از صمیم قلبم برات دعا میکنم 😢