2777
2789

این پارتنر من با یه دختر از آشناهاشون قبل از من بوده و دختر بعد یه سال بهش گفته که بابام مخالفه و باهاش بهم زده ولی هنوزم در ارتباط بودن به من گفته بود این دختره عاشق منه ولی من نمیخواستمش گاهی زنگ میزنه بهم ولی من محلش نمیدم بعدش لو داد عاشق هم بودن و عکساشونو تو بغل هم بودن فرستاد الان دختره بهش پیغام فرستاده که بیا خواستگاریم من با بابام قطع رابیه میکنم بخاطرت بعد اومد پیشم گفت من با اون ازدواج کنم تو بازم باهام بمون😐قطع رابطه نکن تو آدم ازدواج نیستی من اونو میخوام بگیرم منم گفتم تو دختر بازی دروغگویی با من بودی با اونم بودی ۱۷ ساعت تا شهرت اومدم دنبالت بخاطر شامی که دادی منت گذاشتی گفتی من متوقعم گفتی اکست نمیذاشته شام بخری بدبخت اون از خونه باباش سیر و پر اومده پیشت من از شهر دیگه اومدم گشنه و تشنه موندم همش خلاصه فحشم داد گفت اشغال عوضی تو رو چه به من ،من کجا تو کجا خاک بر سرت کنن شماها بدبخت بیچاره ایین منظورش من و خانوادم،من کی منت شام گذاشتم پول پرست بیچاره شما همتون گدایین در حد ما نیستین🤧میخواست بدتر از اینم بگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم خودش و خانوادش وضعشون خیلی خوبه همشون اروپان و ماشینای خارجی دارن ولی من بچه طلاقم و خانواده بزرگی ندارم پولدار نیستیم جز یکی دونفر ما کرد هستیم اونا ترک شیراز🤧