2777
2789

با پسری آشنا شدم ک خیلی خوبه

و خیلی دوستم داره و تمام توجه و تعهدش نسبت ب منه

اما میگه در آینده قصدازدواج و بچه‌دار شدن نداره کلا

کنار هم ک بودیم خیلی پیشرفت میکردیم توکارمون و باهم همه چی رو پیش می‌بردیم ولی در نهایت بهش گفتم من مردی رو میخوام ک برام بجنگه نمیتونم تو رابطه ای باشم ک سرانجام نداشته باشه و خداحافظی کردیم از هم

بهترین کارو کردی

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ایده الش و انتخابش نبودی پیچوندت خوب کردی جدا شدی

چرا دلشو‌خالی میکنی ؟؟اصنم اینجور نیس پسرا با یکی حال نکنن رل هم نمیمونن خیلیااا ازدواجو قبول ندارن خب

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

مثلا از اینده صحبت کن بگو من اشپزیم خوبه یا براش غدا ببر بگو تو هدفت چیه نمیخای پولاتو پس انداز کنی

اون همه ی اینا رو میدونه ک چقد از‌هر‌نظر من خوبم و واقعا هم‌همینطوره ولی میگه ازدواج کلا‌نمیخوام کنم

گفت قبلنم ۴ سال با دختری بوده ک دختره عاشقش بود و اون بعد ۴ سال جدا شد ازش دختره و ازدواج کرد

خب باید بهش نشون بدی کلا همه خوبیاتو با عمل

اون ی شهر دیگه اس و من ی شهر دیگه ام

قرار بود برم پیشش بعد چند ماه دانشگاهم اونجا رو انتخاب میکنم

ولی وقتی میبینم‌ک آینده نداره ب خودم‌بگم چرا برم اونشهر وقتی هم‌اون هدفشو از اول گفته ولی خب پسر خوب و متعهدیه و خیلی هم حواسش ب من هست و باهم تو این مدت پیشرفت کردیم حتی و بسیار عملگراس و منی ک کمال گرا بودم رو مث خودش کرد

اون ی شهر دیگه اس و من ی شهر دیگه امقرار بود برم پیشش بعد چند ماه دانشگاهم اونجا رو انتخاب میکنمولی ...

خب بهش بگو من رابطه ای تهش هدف دار باشه رو نمیپسندم چون موقعیتام از دست میدم وقتم هدر میره باید کات کنیم ببین واکنشش چیه