2777
2789
عنوان

شغل خواستگارم میشه بیاید

152 بازدید | 13 پست

خواستگارم گفت شغلش تو ارتش هست و ممکنه یه دفعه ۶ ماه بره ماموریت بعد گفت بعد از ازدواج ممکنه شغلش رو عوض کنه مثلا یا مربی فوتبال بشه یا کافه بزنه راجب این شغل ها نظرتون چیه اطلاعات دارید؟ چون این موضوع برام دغدغه ایجاد کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اینکه تکلیف شغلشون مشخص نیست منطقی نیست جواب مثبت بدید

من اگر باشم ترجیح میدم دقیق بدونم فلان شغل رو دارن و بسنجم که این شغل به معیارهای من میخوره یا نه ولی شما اینجوری توی تصمیم گیری دچار مشکل میشید شغل هم مسئله مهمیه این مشاغلی هم که گفتید همگی چندان جالب نیستن به نظرمن.

به نظرم اینکه تکلیف شغلشون مشخص نیست منطقی نیست جواب مثبت بدیدمن اگر باشم ترجیح میدم دقیق بدونم فلان ...

به نظرتون بهش پیشنهاد بدم بره تو شغل آتش نشانی؟

خوب قبل از عقد باید تصمیمشو بگیره که مبخواد چه شغلی داشته باشه واقعا من بدم میاد که میگن شغلم این شا ...

به نظرتون بهش پیشنهاد بدم بره تو شغل آتش نشانی؟

مگه میشه ؟ چه سر رشته ای داره از اتش نشانی چند سالشه؟چرا میخواد از ارتش بیاد بیرون؟

اره آتش نشانی برای استخدامی نیرو جذب میکنن پسره ۳۰ سالشه و اینکه گفتم گفت ماوی ارتش ماموریت زیاد میره و اگه بخواد ازدواج کنه بهتره از این شغل بیاد بیرون

اره آتش نشانی برای استخدامی نیرو جذب میکنن پسره ۳۰ سالشه و اینکه گفتم گفت ماوی ارتش ماموریت زیاد میر ...

اهان میتونی نظرتو‌ بگی ولی بگو‌ میخوام قبل‌ از عقد تکلیف شغلت روشن بشه اینکه ازدواج کنید یه روز این طرف یه روز اون طرف بدرد نمیخوره