2777
2789
عنوان

با خانواده شوهر فضول چه میشه کرد

109 بازدید | 15 پست

خیلی فضولن خیلی چند روز پیش بازار بودم با همسرم خواهر شوهرم زنک زد کارم داشت کنم گفتم بیرونم دقیق نگفتم کجا حالا دیروز منو دیده گیر داده که کجا بودی منم گفتم بازار نکته به نکته پرسیده که چی خریدی چند تومن خریدی می‌دونم کارم اشتباه بهشون گفتم ولی خب چطوری بپیچونمش مثلا جواب ندم  خودش کلی لوازم برقی جدید خریده یه کلمه پرسیدم از کجا گرفتی نگفت چه برسه قیمت بگه 🤦 ولی خب من که می‌دونم شوهرم دم به دقیقه به خانواده اش گزارش میده اما نمی‌دونم چه زوریه میخان از دهن خودم بشنون چقدر از دیشب بابت این مسئله خودخوری کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دروغ تحویلشون همش بده 

اگه ۱میلیون خریدی بگو خانواده ام خریدن یا بگو ۵۰۰خریدم 

اینا لایق دروغ شنیدنن 

یا لگو هیچی نخریدم و یا بگو رفتم مجلس ختم مادرشوهر دوستم یه چرت و پرت خلاصه بگو

اگه بگه شوهرت که اینو گفته بازاری بگو از اونم پرسیدین از منم میپرسین چه حوصله ای دارین

🤴👸.دلشاد هستم 

خو جواب ندهبگو چیزی نخریدمحالا شوهرتم امار میده بزار بدهتو هیچی نگو

اون که صبح و صبح می‌ره سرکار امار میده مامانش زنک میزنه حرف نمیزنه باهاش میترسم اون گفته باشه به من بد بشه 

ولی بهترین کار همینه همون باید میگفتم چیزی نخریدم تا غلط کنن دیگه اصول دین از من نپرسن

یه مدت از همسایه مون ک دوستم میشه برا مادر شوهرم میگفتم

دیگه میشناختش

یه بار بهم زنگ زد از فلانی چه خبر گفتم مهمون داره نمیاد بالا

چن روزه،گفت مهموناش کی ان؟!!!

اخه به تو چه مهموناش کین

مگه تو فامیلاشو میشناسی

بعد از اون فهمیدم جلو خونوادت شوهرت اصن نباید امار بدی و راجب چیزی یا کسی براشون بگی

دروغ تحویلشون همش بده اگه ۱میلیون خریدی بگو خانواده ام خریدن یا بگو ۵۰۰خریدم اینا لایق دروغ شنیدنن ی ...

دقبقا این طور آدم لایق دروغ شنیدنه تازه خواهر شوهرم این طور اخلاقی اصلا ندارع این اخلاق مسخره رو مادر شوهرم داره مطمئنم اون یادش ازم بپرسه چون من نسبت به مادر شوهرم خیلی گارد دارم اون می‌پرسید صد در صد میپیچوندم 

یه مدت از همسایه مون ک دوستم میشه برا مادر شوهرم میگفتمدیگه میشناختشیه بار بهم زنگ زد از فلانی چه خب ...

اره چون پرو میشن باز اگه خودشون اون جوری باشد همه چیز رو بهت بگن یه چیزی.....با خدا قسم با غریبه فرقی ندارن براشون همیشه از دهن اینو اون می‌شنوم کجا رفتن چیکار کردن