2777
2789
این واسه قبلا بودالان داستان فرق کرده

اونی که تو کار خریدو فروش طلا یا باید  خیلی کار بلده باشه   یا مثل خیلی از ماها باید به دید بلند مدت بخره 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونی که تو کار خریدو فروش طلا یا باید خیلی کار بلده باشه یا مثل خیلی از ماها باید به دید بلند مدت ...

برادرم تو بازار طلاس میگه ما که کلا کارمون اینه از هیچی خبر نداریم که چی میشه طلا هم مثل بورسه خیلیها به یذره پول تو بورس سود کردن صاحب خونه شدن مثل همسایمون یکی مثل خواهرام هرچی داشتن گداشتن بورس همه رو از دست دادن

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

برادرم تو بازار طلاس میگه ما که کلا کارمون اینه از هیچی خبر نداریم که چی میشه طلا هم مثل بورسه خیلیه ...

برادرت درست میگه ولی خب  درحال حاضر امن تر از طلا تو میتونی برا سرمایه گذاری چیز دیگه ای معرفی کنی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

نه. نگهداری این حجم از طلا سخت و ریسکه. این کارو نمیکنم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
برادرت درست میگه ولی خب درحال حاضر امن تر از طلا تو میتونی برا سرمایه گذاری چیز دیگه ای معرفی کنی

ملک من هیچیو مثل ملک قبول ندارم پدر بزرگم طلافروش معروفی بود همیشه میگفت ملک و طلا خب بخاطر شعلش طلا زیاد داشت اما ملکهاش چند برابر بود همیشه میگم اتفاقی بیفته خدا اونروز رو نیاره دزد بزنه جنگ بشه طلا رو چکار میشه کرد اما ملک دیگه سند داره خیال ادم راحتتره زمان جنگ تحمیلی اونایی که ملک داشتن هرچیم شد ملکشون یرجاشون بود اما یه عده دزد نامرد تو جنگ میریختن تو معازه های طلافروشی همون خوزستان کلی طلا دزدیدن 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

ملک من هیچیو مثل ملک قبول ندارم پدر بزرگم طلافروش معروفی بود همیشه میگفت ملک و طلا خب بخاطر شعلش طلا ...

منم ملکو بیشتر از طلا دوست دارم ولی سرمایه زیاد میخواد  و اینکه اگه جای خوب نخرید ممکنه سالها نتونی بفروشی 

بخری خوبه توی ایران سرمایه طلا و دلار بهتره ولی

نباید طمع کنی کع فلان و فلان قدر سود کنم. طلا برای سزمایه بلند مدت باید بهش فکر کنی

برای پس انداز و سرمایه گذاری باید پولی رو هزینه کنی که نیاز نداشته باشی

اگه ماشین فروختی دادی طلادو روز دیگه لنگ 10 میلیون برای یه کار فوری بودی این درست نیست 

و اگه وسیله امرار معاش یا وسیله مورد نیازته نباید بفروشی

تو بخواهی می شود🌱

منم ملکو بیشتر از طلا دوست دارم ولی سرمایه زیاد میخواد و اینکه اگه جای خوب نخرید ممکنه سالها نتونی ...

ولی خیالت راحته هرجا بخای بری اینقدر دزد حروم زاده زیاد شده تا قبل از اینکه بفروشم ویلا بخرم همش نگران بودم پامو از خونه میزاشتم بیرون موتور بدبخت رو تو پارکینگ خونش با اینکه قفل کرده بود زدن الانم همسایه ها همو نمیشناسن دزد بیاد بره دور از جونمون کسی نمیفهمه  

یادمه سال ۹۵ دوتا سرویس طلا فروختم ماشین خریدم چندسال پیش داشتم به داییم که طلافروشه میگفتم دوتا سرویس فروختم یادته ماشین خریدم گفت عیبی نداره از ماشین استفاده کردی کیفشو کردی اما طلا خورد خورد میتونی بخری ماشین میتونی خورد خورد بخری دیدم راست میگه