2777
2789

صد درصد

ماشین و خونه یکدونه مصرفی . ماشین خونه جنبه سرمایه گذاری ندارد

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

ن طلا عین بورس ممکنه خیلیا رو خونه خراب کنه

منم همش از این میترسم فک میکنم یهو همه رو بدبخت کنه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ، ی بار دزد زد کل طلاهامو سال ۹۷برد ۴۲۰گرم طلا پیداهم نشد ....مگه دیوونم ...خونه هرچی باشه امنه . ...

خدا ازشون نگذره به حق این وقت عزیز،منم یه بار کلی طلا ازم دزدین الان یه گردنبند دارم و دوتا النکو و یه حلقه خیلی خیلی سبک

طلا عین بورس😂

قیمتش سیاسی شده 

معلوم نیس چی بشه

فکر کن حماس وسط جنگ یهو توافق کرد

حالا اوضاع ایرانم یهو آروم بشه طلا با کله سقوط میکنه

هیچی معلوم نیست شرایط ممکنه بدترم بشه ممکنه بهتر بشه

وااااا حالت خوبه !!!

من طلا فروختم ویلا خریدم کیفشو کنم طلا رو نگه دارم سال به سال شاید استفاده نکنم اگه برای سرمایه گداری میگی نه من ملک رو بیشتر از طلا قبول دارم برای سرمایه گذاری

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

همین خرید های هیجانی قیمت رو هی بالاتر میبره و بدبخت تر میشیمو ریزش کنه که هیچی دیگهچرا همش فکر سود ...

عزیژم یه ضرربززگ مالی کردیم طلاهامونو دزد برد همسرم خیلی درگیری فکری داره چند ماهه گفتم شاید یه کم سود کنه اوضاع روحیش بهتر شه دونامون دو شیفت کار کردیم این شد

خدا ازشون نگذره به حق این وقت عزیز،منم یه بار کلی طلا ازم دزدین الان یه گردنبند دارم و دوتا النکو و ...

خیرشون را ببینی عزیزم ...

فدای سرمون اینم باشه یه صدقه برای جونمون و ی درس عبرت بزرگ و یه امتحان ازطرف خدا ....

مهم الانه ک خدا برامون جبران کرد

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
قیمتش سیاسی شده معلوم نیس چی بشهفکر کن حماس وسط جنگ یهو توافق کردحالا اوضاع ایرانم یهو آروم بشه طلا ...

اولا حتی اگه اوضاع آرومم بشه دایمی نیست بعدم طلا هر موقع هیجانی شدید بره بالا ریزش می کنه ولی بعد میبینی کم کم برمی گرده بالا  

طلا فقط حفظ ارزش پول هیچ سودیم نداره

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷