2777
2789

رنگ اش کوتاه وبلندیش مدلش ؟خودمم قدم170. معمولی ام ن چاق ن لاغر

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوتاه و طوسی یا مشکی یا استخونی یا کرم یا قهوه ای😍😂

پالتو قبلیم طوسیه. عکس داری بذاری

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

وای من از اینا که پوست هست پشمیه خوشم اومده با اینکه دو تومنه زورم میاد ولی

دوتومن ک خوبه منم گرون نخریدم تاحالا خیلی ولی امسال میخام ی چیز خاص بخرم. پولامو جمع کردم

من بارونی بلند دارم کوتاه دارم پالتو دارم چندتا 

هودی و پافر هم دارم

تنها چیزی که کمه پالتو خز هست 

امسال پالتو و نیم بوت خز‌ میگیرم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

دوتومن ک خوبه منم گرون نخریدم تاحالا خیلی ولی امسال میخام ی چیز خاص بخرم. پولامو جمع کردم

من فعلا درگیر سیسمونی خریدنم ، پول دارم میرم بیرون واسه خودم لباسی چیزی بگیرم بعد لباس بچه میبینم خوشم میاد 😂

بـه امـید رویـای بـوسیـدنـت...🩷