کیا با ورزش توی استخر سایز کم کردن؟بگید توی چ مدت چند سایز کم کردید
یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اتفاقا توی اب ادم سریع سایز کم میکنه ... لاغر نشدم .. ولی از وقتی شنا نمیکنم چاق شدم
شاید بعد از شنا چیزی میخوری.
اتفاقا توی اب ادم سریع سایز کم میکنه ... لاغر نشدم .. ولی از وقتی شنا نمیکنم چاق شدم
بعد از شنا تا ۲ ساعت هیچی نخور حتی قند توی آب میوه هم تبدیل ب چربی میشه