2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده خیلی 😭😭😭

107 بازدید | 17 پست

من سر یه مسئله با نامزدم حرفم شد 

بابامهم فهمید و گوشی رو ازم گرفته که با نامزدم حرف نزنم که مثلا ادب بشه

ولی من اینو نمیخوام دوس ندارم سر این چیزاقهر کردن رو یاد بگیریم و چند روز حرف نزنیم

الانم این گوشی که دستمه مال خودم نیست 

منم میخوام با این گوشی با شوهرم حرف بزنم دور از چشم بابام

چون نمیخوام سردی بیوفته بین من و همسرم

کارم بده ؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اگه یواشکی باهاش حرف بزنم کارم خوبه !؟

ااره دیگه نامحرم که نیست نامزدته دیگه توام میخوای بینتون فاصله نیفته دیگه 

نزار به نبودنت عادت کنه 

آقایان لطفا درخواست ندید  شما هرچقدر هم ارزش دیگران را حفظ کنید، در نهایت آن‌ها طبق لیاقت و شایستگی خودشان با شما رفتار می‌کنند.

ااره دیگه نامحرم که نیست نامزدته دیگه توام میخوای بینتون فاصله نیفته دیگه نزار به نبودنت عادت کنه

اره عزیزم منم همین رو میخوام 

تا به حال هر بحث و دعوایی داشتیم یه روز هم قهر نکردیم 

البته من نذاشتم

نخواستم قهر تکراری بشه یا به نبودن هم عادت کنیم

اره عزیزم منم همین رو میخوام تا به حال هر بحث و دعوایی داشتیم یه روز هم قهر نکردیم البته من نذاشتمنخ ...

دقیقا ولی نزار سوارت بشه 

و منت کشیت واسش عادت بشه 

الانم برو زنگ بزن بهش

آقایان لطفا درخواست ندید  شما هرچقدر هم ارزش دیگران را حفظ کنید، در نهایت آن‌ها طبق لیاقت و شایستگی خودشان با شما رفتار می‌کنند.

به قول بابام پرو نمیشه یعنی ؟

دو سال عقدیم 

نامزدم چون بهم میگه جاهایی که میگم رو نباید بری منم ناراحت میشم سر همین موضوع بحث کردیمو بابام هم فهمید 

گوشی رو ازم گرفت

دقیقا ولی نزار سوارت بشه و منت کشیت واسش عادت بشه الانم برو زنگ بزن بهش

همیشه تو هر بحثی من کوتاه میام

ولی بعدش از دلم در میاره هاا

میگه که مثلا عصبی بودم و دست خودم نبوده

همیشه تو هر بحثی من کوتاه میامولی بعدش از دلم در میاره هاامیگه که مثلا عصبی بودم و دست خودم نبوده

باهاش حرف میزنم 

ولی نه طوری که منت کشی باشه 

سر سنگین حرف میزنم