2777
2789

ی جور تو ژنمون هستا ولی بعد ی مدت شاید تغییر کنه و کمتر از سنت نشون بدی 

امسال باید برم دانشگاه اما اگه یکی منو ببینه فکر میکنه ۲۳یا،۲۴ سالمه 

نچرال نچرالم بدون هیچ دخالتی 

گاهی میگم بخاطر حالت ابروم هست که یکمی منو خشک و جدی نشون میده 

حتی شاید یکی فکر کنه من اخم دارم

بزن باران مه دین را دام کردند/شکار خلق و صید خام کردند/بزن باران خدا بازیچه ای شد/که با آن کسب ننگ و نام کردند

دخترونه وردارابروهاتو

مرتب باش

ارایش غلیظ نکن

ارایش لایت ملایم

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

من کلا کمتر میزنه 

خودم نمیفهمم ولی همه کمتر میگن مخصوصا کسایی ک نمیشناسن 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم ابروتو مرتب کن رنگ و استایلایی بزن که سن و کمتر نشون بده 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

اره یکی از دوستام که خودش به چهرش میخوره ۴۰ سالش باشه ولی سی و چند سالشه هر کدوممونو میدی میگفت خیلی بالاتر از سنت میزنی .در حالیکه هر کس منو‌میبینه میگه خیلی جوونتر میزنی

من کلا کمتر میزنه خودم نمیفهمم ولی همه کمتر میگن مخصوصا کسایی ک نمیشناسن

باور کن ی سری ها هم بهم اینو میگن 

چهرم از بچگی تا الان تغییری نکره 

بزن باران مه دین را دام کردند/شکار خلق و صید خام کردند/بزن باران خدا بازیچه ای شد/که با آن کسب ننگ و نام کردند

دخترونه وردارابروهاتومرتب باشارایش غلیظ نکنارایش لایت ملایم

اهل ارایش نیستم زیاد 

ولی ابروها رو در حد مرتب کردن هستم 

یکم ابروتو مرتب کن رنگ و استایلایی بزن که سن و کمتر نشون بده

استایل های من معمولا سبک و لختی نیست اصلا 

با توحه به اندامم لباس میپوشم

وقتی زیاد آرایش کنم و چاق بشم بیشتر میزنم ولی الان لاغر شدم بخاطر شیردهی کمتر میزنم

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

چاق نیستی؟من تپل شدم سنم بیشتر میزنه

من بابت کنکور اضافه وزن گرفتما 

ولی جالبه با این حال یکسری هام منو خیلی بچه میبینن اما هم کلاسی های دوران دبیرستانم چون من حجاب زیادی اون موقه داشتم بهم میگفتم بیشتر از سنم نشون میدم

خب حالا یه عکس بده

بابا ی اشنا منو میبینه میشناسه حالا من اصلا اعتماد ندارم تو این سایت