2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

من اوایل حالت تهوع داشتم اونم نه شدید. خیلی کم بود

الان اونم ندارم فقط گاهی کمرم میگیره

دو روز پیش هم رفتم غربالگری گفت همه چی خوبه خداروشکر.

نگران نباش خودتو درگیر علائم نکن

ان شالله بسلامتی زایمان کنی

سلام من ميخوام ١٣هفتگي برم يهو شايدجنسيتشم گفت،اماموندم كجابرم خوب باشه

تهوع دارم دائم،بي اشتهام وازديشب سردردم بهش اضافه شده،بالاميارم گلاب ب روتون

آخراي ١١هستم

مادربودن زيباترين شادي دنياست     ونميداني من چقدربه خاطرتوبه اشكهايم لبخندزده ام😊         شكرخدا مامان دوتاپيرهن پري👭دختراي مامان خيلي دوستون دارم💘خدايا كاري كن هرزني طعم مادر شدن روبچشه🙏🏻
خوش بحالت هیچ علایمی نداری تهوع وسردرد و بی حالی کمترین وضعیت بدم

ترمه جون خوبی 

من دفیقامثل شمام فشارپایین تهوع بیحال ترش میکنم یوضعیت بدیم ولی خوب سرپسرمم همینطوری بودم

وخدایی که بشدت کافیست
سلام من اوایل حالت تهوع داشتم اونم نه شدید. خیلی کم بود الان اونم ندارم فقط گاهی کمرم میگیره دو ر ...

خداروشكر عزيزم كه همه چي خوب بوده.التماس دعا..منم تا هفته٩ يه ذره سرگيجه و بيحالي و يكي دو بار تهوع داشتم..رفت كه رفت..از استرس شب و روز ندارم..چند روز ديگه بايد برم.ميترسم

خداروشكر عزيزم كه همه چي خوب بوده.التماس دعا..منم تا هفته٩ يه ذره سرگيجه و بيحالي و يكي دو بار تهوع ...

نگران نباش منم سرپسرم تاسه ماه داشتم دقیقاازفرداش خمه چی محوشدراحت شدم تونستم غذابخورم

وخدایی که بشدت کافیست
ترمه جون خوبی  من دفیقامثل شمام فشارپایین تهوع بیحال ترش میکنم یوضعیت بدیم ولی خوب سرپسرمم همی ...

سلام عزیزم

منم دهنم همش زهر مار

معده میجوشه

فشارمم کمی پایین

احساس خفگی دارم 

انشاالله همش رفع میشه و نی نی نازمونو بسلامتی بغل میکنیم

یا امیرالمومنین علی علیه السلام
خداروشكر عزيزم كه همه چي خوب بوده.التماس دعا..منم تا هفته٩ يه ذره سرگيجه و بيحالي و يكي دو بار تهوع ...

اصلا نگران نباش

البته منم مثل شما بودم، خیلی استرس داشتم ولی خداروشکر سالمه

شماهم نگران نباش

استرس واسه نی نی خوب نیس

من ۱۳ هفتم داره تموم میشه هنوز حالت تهوع دارم. سردرد هم دارم یبوست شدیییی

یییییید. میترسم همورویید بگ ...

وای یبوست که دیگ امونمو بریده

فقط دارم کاهو و زیتون و برگه و کره و هندونه و آب میخورم انگار نه انگار

شما هر روز قرص دمیترون میخوری؟؟؟

یا امیرالمومنین علی علیه السلام