2777
2789
عنوان

مردممون چه دغدغه‌هایی دارن

220 بازدید | 12 پست

یه پست دیدم تو اینستاگرام راجب جومونگ مردم تو کامنتا خودشون پاره کرده بودن ثابت کنن جومونگ سوسانو بیشتر دوست داشت یا سویا 

دختر مازندرانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا دیروز یکی تاپیک زده بود درمورد سن ازدولج حضرت فاطمه و همش توضیح میداد.... نوشتم خب الان چی کار کنیم یه طومار نوشته

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

از جومونگ و مامانش بدم می اومد چترباز بودن سوسانو هم شبیه مامان جومونگ چترباز بود😂 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

از جومونگ و مامانش بدم می اومد چترباز بودن سوسانو هم شبیه مامان جومونگ چترباز بود😂

نگو عزیزم

فیلم کره ای هست و سطح کارش خیلی عالیست  

به یکی گفتم چیه میبینید این ارو 

گفت تو حالیت نی درس زندگی میده به ما

گفتم کدوم بیشتر 

گفت جواهری در قصر 

زندگیش تو شکمش بود 

نگو عزیزمفیلم کره ای هست و سطح کارش خیلی عالیست به یکی گفتم چیه میبینید این ارو گفت تو حالیت نی درس ...

😂😂

ولی فیلم کره‌ای موش و تازا تموم کردم خوب بود 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.