2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال خاصی داری ؟

کلا ثبت نامش از چه سایت یا اپی امجام میشه. اطلاع رسانی هاشون از کجاست. بچه م ۴ مه من تا حالا اسم این طرح رو نشنیده بودم. دیروز معاون گفت کسی وگه برنامه برا سمپاد یا مدارس خاص داره این طرح ها رو شرکت کنه. موپصوعات خاصی برگزیده میشن؟ ممنون میشم چیزی میدونی بهم بگی

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
من حیوانات اهلی ووحشی رو زدم داخل پوشه برد

بالا پرسیدم‌میشه شمام اگه چیزی میدونی جواب بدی؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
حتما معاون گفته اگه میخواید بره تیز هوشان باید طرح جابر بیاره آره؟

اره

✨با عرض سلام و ادب و احترام خدمت اولیا گرامی

🌟دانش آموزان عزیزی که قصد ادامه تحصیل در مدارس نمونه دولتی را دارند لطفاً به مطالبی که از طرف معاون پرورشی در این کانال ارسال میشه دقت فرمایید .

🔻🔻جهت قبولی در مدارس نمونه دولتی آزمونی برگزار نمی گردد .

🔹🔹ملاک ثبت نام :

۱- باید نمرات پایه پنجم و ششم دانش آموزان همه خیلی خوب باشند .

۲-باید در مصاحبه علمی که از طرف اداره برگزار میگردد شرکت نمایند و بتوانند حد نصاب نمره را کسب نمایند.

۳ـشرکت در مسابقات فرهنگی و هنری و قرآنی و ورزشی و ادبی .(لازم به ذکر است که باید دانش آموز از طریق مای مدیو در مسابقات شرکت نماید.بعد از اینکه در مدرسه نفر اول شد اسامی به اداره معرفی میگردند وپس از شرکت در مسابقات شهرستان اگر جز نفرات اول تا سوم قرار گرفت و موفق به کسب لوح تقدیر شهرستانی یا استانی یا کشوری گردید . این لوح برایشان امتیاز داره .در غیر این صورت نمی توانند از امتیاز بهره مند گردند .

۴ـحفظ هر جزء قرآن هم که با تایید دارالقرآن باشد وموفق به کسب لوح تقدیر گردند امتیاز برایشان محاسبه می گردد.

۵ـمعاون پرورشی فقط می تواند به موقع اطلاع رسانی نماید .اما خود دانش آموز و اولیا باید از طریق سامانه مای مدیو وارد شوند وثبت نام نمایند .

با آرزوی موفقیت و سلامتی وشادمانی برای دانش آموزان عزیز واولیا گرامی🙏🏻

🔻معاون پرورشی دبستان .دره شوری 🔻

خدایا به امید تو

اسم سایت مای مدیو رو نیورد

منظورتو از نیودد نفهمیدم. نورینو؟