2777
2789
عنوان

دیشب حرفای بدی به شوهرم زدم 😢 😭

1241 بازدید | 51 پست

من 3 ساله عروسی کردم 

قبلش با همسرم دوست بودیم 

موقع عروسی انقدر خانواده همسرم سر همه چی سخت گرفتن و داستان درست شد قشنگ تا عروسی کنم گریه بود کارم 

از کوچیکترین چیزا هی بهونه کردن.هیچ کمکی نکردن.نه خونه نه ماشین.ولی باز چیزای دیگه رو سخت گرفتن.سر مهریه 3 ماه چونه میزدن.سر سرویس طلا میگفتن  حالا باشه.سر خواستگاری هی مینداختن عقب.سر عروسی هی داستان.و هزارتا چیز دیگه

بخدا از دونه دوره فقط اشک مونده برام 

البته بعد عروسی واقعا دیگه بدی ازشون ندیذم ولی خاطراتش خار شده برام 

هرکی ازدواج میکنه الان می بینم نامزدیشو چقدر بی دغدغه میگذرونه داغ دلم تازه میشه 

الان خواهر شوهرم قرار براش خواستگاری بیاد همه مراسمات رو دارن بی دغدغه میگیرن و هیچ سخت گیری از دو طرف نیست 

دیروز باز داغ دلم تازه شد و شروع کردم همه رو به همسرم گفتن.اونم گفت اگه گذشتی دیگه نباید بگی 

گفتم نگذشته فقط مجبور شدم برای تموم شدن قائله چشمم رو ببندم.گفت اگه انقدر ناراضی خب بیا جدا شیم  

و دلخوری پیش اومد

الان سالگرد عقدمون و نه میتونم گذشته رو فراموش منم.هم دلم نمیخواد سر این موضوع زندگیم تلخ بشه 😢 😭 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خانواده همسرت با ازدواج شما مخالف بودن

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

راست میگه همسرت هی تکرار گذشته فایده نداره فقط خودت آزار میبینی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اگه میخوای زندگیتو خراب کنی اتفاقات گذشته رو اصلا فراموش نکن و همش خاطرات  رو بازگو کن و سرکوفت بزن-!!!! 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

چه شوهرت پرروئه والله اون حرف بیخود زده

خانواده اش اذیت کردن پرروام هست جای معذرت خواهی

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

حق  داری برامنم همینطور بود همش گریه کردم گریه کردم

ولی اگ خوشبختی بیخیالش

اینا گذراست 

خیلی ها براشون همه کار کردن ولی پسره معتاد دست بزن 

بیخیالش

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

کمی زندگیت مشابه زندگی گذشته منه

من جدا شدم ، همسرم خواست جدا بشیم !

سعی کن حالا که با هر سختی بوده ازدواج کردی و به اینجا رسیدی همینم با حرفات ، خرابش نکنی چون تو همسرتو در ازای چیزای دیگه به دست آوردی

...Don't judge situation , you've never been in

گناه خانوادش را چرا پای خودش میذاری؟ 

عزیزم طبیعیه ک حرص بخوری ولی بجای گله به شوهرت بگو من فقط خواستم دردو دل کرده باشم و جلوی خود خانوادش بگو عروس خانم من فکر میکردم بیشتر ازاینا برات خانوادت سخت گیری کنن چون اون موقع پدرمنو دراوردن و همه چی باید باب میل خودشون بود ولی خداروشکر ک روزای بدی ک برای من ساختن را تو تجربه نکردی چون واقعا سخت بود 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....