2777
2789
منم میگم اون سه واحد را مبلغی بدیم راضی کنیم حیاط را از خود کنیمممکنه قانونا؟

بله عزیزم میشه

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشون اون طرف پارکینگ دارن ولی بقول شما شاید موتوری چیزی میخام بدونم در چه حد میتونن مزاحمت داشته ب ...

اون طرف پارکینگ داره؟ احتمالا دیگه پارکینگ فقط مال اون سه واحد میشه 

پارسا پسرمامان😍
خودشون اون طرف پارکینگ دارن ولی بقول شما شاید موتوری چیزی میخام بدونم در چه حد میتونن مزاحمت داشته ب ...

به هیچ عنوان نمیتونن مزاحم شما بشن.  چون فقط شما کلید دارین.  حیاط یه جورایی حریم شماست.  برو با خیال راحت زندگی کن

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

درست میگید در کل به مدل همسایه ها ربط داره بله؟دوستان کسی تجربه ای داره بگه ممنون

براماهمسایه توکوچمون این مدلی هست دیگه باهم کنارآمدن اوایلش اختلاف داشتن....چون بالایی کلیدحیاط رومی خواست پایینی حاضرنبود بده....

مزاحمت که کسی نمیتونه 

ولی شاید همین موارد جزئی رو بخوان انجام بدن 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

براماهمسایه توکوچمون این مدلی هست دیگه باهم کنارآمدن اوایلش اختلاف داشتن....چون بالایی کلیدحیاط رومی ...

قبل از ما این آقایی که به ما فروخته؛ میگه ما یکساله اینجا رو ساختیم و نشستیم ؛ میگه یکبارم نیومده و نخواستن استفاده کنند

توکل بخدا 

شانسیه 

من خیلی میترسم از اختلاف و اذیتشون

عزیزم من چند سال پیش بهغ خونه با همین شرایط داشتم.. ولی فقط تو شش سال دو بار پیش اومد که همسایه های بالا از حیاط ما استفاده کردن...اجازه استفاده که دارن

ولی خب بستگی به شخصیتشون داره.. بعیده بخوان مزاحمت ایجاد کنند...

شاید گاهی خیلی خیلی کم در حد ماشین شستن یا فرش شستن و این چیزها ازتون اجازه بگیرن که به نظرم تو این شرایط ما حتما قبول کنید که دنبال درد سر نرن

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔