2777
2789
خودشون اون طرف پارکینگ دارن ولی بقول شما شاید موتوری چیزی میخام بدونم در چه حد میتونن مزاحمت داشته ب ...

نترسسسس.  وقتی پارکینگ هست موتورم میبره همونجا که راحت رفت و آمد کنن.  نه اینکه بیاد موتورو بزنه خونه شما یه دور بزنه تا برسه در خونه خودشون😂

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

این خونه ها بوی دردسر میدن 

یه فکری براش بکشید آدم اذیت کن زیاده ممکنه یکی پیدا شه بگه ما هم میخوایم از حیاط استفاده کنیم و فلان.‌..

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما چهار واحدی بودیم 

دو واحد پایین 

دو واحد بالا 

ظاهراً سطح خونه ما از اون خونه پایین تر بود و ما وقتی خریدیم نمیدونستیم که معضلی به اسم چاه هست... 

اصلاً دقت نکرده بودیم 

خلاصه جونم برات بگه که هنوز یه سال نشده بود توی اون خونه جهازمو چیده بودم که چاه فاضلاب زد بالا و گوه کشیده شد به همه دار و ندارم به همسایه ها که گفتیم یکی که داد و بیداد بلند مشکل من نیست مشکل شماست یکی هم که گفت من سهم خودمو میدم 

دیدماینجوری نمیشه

مگه یه روز دو روزه که من گند و کثافت های اینا رو جمع کنم؟ هر روز فاضلاب بزنه بالا توی خونه من ، منم پول خرج کنم برای تخلیه دوباره دو ماه بعد همینجور... 

خلاصه که نشستیم فکر کردیم یه هزینه کردیم و یه فاضلاب جدا برای خودمون زدیم چاه مشاع توی حیاط خلوت اون واحد پایینی بود 

اینجوری شد که ما تونستیم توی حیاط خلوت خودمون یه چاه مجزا بزنیم و راحت... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
عزیزم من چند سال پیش بهغ خونه با همین شرایط داشتم.. ولی فقط تو شش سال دو بار پیش اومد که همسایه های ...

خدا از زبونتو بشنوه 

خونه خیلیییی خوبیه 

فقط همین حیاط مشاع رفته رو‌مخم

تو بنگاه خیلی تو سرم زدم که تو سند ننوشته حیاط اختصاصی نخریم

شوهرم می‌گفت مهم نیست 

خونه پدر مادر منم هم اینطوری بود اما هیچ وقت هیچ کس همچن ادعایی نداشت که استفاده کنه ... ببین تو سند خونه مساحت خونه شما باید از بقیه بیشتر باشه در این صورت حیاط مال شماست.. تو سند که حیاط رو جدا نمی نویسند روی مساحت خونه میارن

اصلا با همسایه ها هم حرفی در این مورد نزن چون فک میکنن مال شماست دیکه😅

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

این خونه ها بوی دردسر میدن یه فکری براش بکشید آدم اذیت کن زیاده ممکنه یکی پیدا شه بگه ما هم میخوایم ...

از دیشب خیلی استرس گرفتم والا 

دوبار قرآن باز کردم از خدا کمک خواستم 

هر دوبار اومد که صابرین

صبار شکور

خدا بهم گفت باید صبر کنی و شاکر باشی

دیگه معامله کردیم راهی نیست 

ولی خود خونه خوبه 

حیاط مشاعه

فعلا تا کسی چیزی نگفته شمام مطرح نکنین ولی آمادگی خریدتشو داشته باش. ضمن این که به جز این حیاط پارکینگ دیگه ای ندارین 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
از دیشب خیلی استرس گرفتم والا دوبار قرآن باز کردم از خدا کمک خواستم هر دوبار اومد که صابرینصبار شکور ...

مبارکتون باشه عزیزم الهی که به شادی و سلامتی توش زندگی کنید

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

خدا از زبونتو بشنوه خونه خیلیییی خوبیه فقط همین حیاط مشاع رفته رو‌مخمتو بنگاه خیلی تو سرم زدم که تو ...

نه مهم نیست واقعا..اتفاقا خونه خوبیه... انگار ویلایی خریدی...  اون طبقات بالا به زندگی آپارتمانی بدون حیاط عادت کردند .. 

استفاده از حیاط برای خودشون هم دردسره، هی بخوان از اون کوچه بیان این کوچه.. مطمین باش چی بشه چی بشه سالی دو سالی یکبار سر و کارشون به حیاط بیفته 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔