2777
2789
عنوان

باورم نمیشه

139 بازدید | 9 پست

انقد بابام گشنه و گداس از بچگی دستم ت جیب خودم بوده تاحالا هزار تومن ازش نگرفتم چون یه بار ک خواستم انقد دعوام کرد تو بچگیم ک تا الان ک هجده سالمه دیگه هیچی ازش نخواستم بازم منت غذا ک میخورم بم میده همه باباها فک نکنم ایطوری باشن خیلی بغضم گرفته دیشب خواستم سر شارژرمو چسب برق بزنم چقد دعوام کرد بخاطر چسب برقققق چیه اخه

هیی شانس ماعه حالا ب داداش کوچیکترم از گل نازکتر نمیگه چی بگم قسمته دیگ 

گاهی باخودم فک میکنم مگه میشه پدر خونیت انقد باهات بد باشه انقد ظلم کنه بهت نمیدونم 

هرچی میخوام کاراشو فراموش کنم نمیشه کمکم کنین رها کنم فراموش کنم 

بعد یسریا میگن دختر حق نداره زیر بیست و پنج ازدواج کنه وقتی تو وضعیتش نیستین قضاوت نکنین

دراخرممنون ک خوندین همدردی و راهکارتون پذیرا هستم ولی ترحم ن

زندگی میگن برای زنده هاست اما... 

بنظرم با همچین کسایی باید پررو بود،پدرته وظیفشه خرجتو بده منتی نداره،شما ک کنار کشیدی ایشونم عادت کرده 

از اول اشتباه کردی 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  جناب بچه های سایه از داداش رضا رو بخون خیلی خوبه 

بهت تبریک میگم که میتونی کار کنی و مستقل بشی 

خیلی سخته اما سعی کن خودتو ی جای خوب مشغول ب کار کنی مستقل بشی و اگر خاستکار وب بود ازدواج کن نه هول هولکی ها از چاله ب چاه می‌افتی 

ایراد نداره اگه دستت تو‌جیب خودته خداروشکر که یه درامدی داری وای به حال اونایی که کوچیکن و در حال تح ...

من موقع تحصیلم باهام همینطوری رفتار میکرد وقتی ۱۲ سالم بودم همینجوری بود و من اونموقعم کار میکردم... 

بنظرم با همچین کسایی باید پررو بود،پدرته وظیفشه خرجتو بده منتی نداره،شما ک کنار کشیدی ایشونم عادت کر ...

مامانم اینجوریش کرده به منم میگه ولش کن فلان کن چکار کنم من اخه باهاش پرو اشم جل وپلاسم از کوچه خیابونم جمع کنم

باز خوبه می‌زاره سرکار بریمنکع بابام فقط خرج خورد خوراک میده خرجای دیگ هیچی سرکارم اجازه ندارم برم😂 ...

دلت خوشه ها کاش منمکنمیزاشتن برم سرکار... 

دلت خوشه ها کاش منمکنمیزاشتن برم سرکار...

اره دلم خیلی خوشه 

بنظرت بری سرکار خرج خودتو در بیاری بهتره 

یا خونه باشی خرجتو ندن نتونی حتی سالی یه مانتو بخری خودتم نزارن بری سرکار 

اره دلم خیلی خوشه بنظرت بری سرکار خرج خودتو در بیاری بهتره یا خونه باشی خرجتو ندن نتونی حتی سالی یه ...

حق با دوتامونه ولی من چی بگم ک پولمو میده به بدهکاریاش