2777
2789
عنوان

شوهرم اول خانوادش براش مهمن بعد من کاراش رو مغزمه

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 70 پست
نمیدونم کلا اخلاقاش برام عجیبه مثلا صبح جایی کار داشتم یهو از خاب پریدم هرچی دنبال گوشیم گشتم پید ...

چند سالشه؟من حس میکنم جدی نیستی براش یجوریه انگار یا عقلش نمیرسه به این چیزا یا میخاد اذیتت بکنه چون شوخی هم حدی داره من به شخصه بدم میاد شوهرم دست به سرم بکنه یا شوخی بیش از حد بکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اینم حرفیه حالا برادرزاده که نخورده نبست نباید عادتش بدن واقعا همون فیلم میزاشت نگیا میکردن میگف ...

حرفم واقعا همینه به خاسته من اهمیت میداد مثلا میگفت زنم فلان فیلمو دوست داره خوب کردی اینو گذاشتی عزیزم نه اینکه  قهر کنه 

والا بدم اومده از این رفتارش بهشم گفتم اگر میخام از چشم بیفتم با این حرکت همون بهتر بیفتم

شوهر منم همینه من خونشون میرم ظرف میشورم سفره جمع میکنم پهن میکنم  حالا کافیه  مثلا یه بار بشینم هی چشم ابرو میره به مامانم کمک کن 

دوست دارم الویتش فقط من باشم ولی اینجور نیست رفتاراش تو حمع زننده هسن وقتی خونه ایم خودش نشسته م ...

بنظر میاد همسرت پختگی لازم برای زندگی مشترک رونداره باید خیلی صبور باشی و با سیاست

با دعوا کردن فقط تنش ها بیشتر میشن